Truthear Zero red için DAC önerisi

theblack61

Megapat
Daha fazla  
Truthear Zero: Red IEM kulaklık aldım, önceki KZ ZST X'ten düşük geldi en yüksek ses seviyesi. ChatGPT yardımı ile ses kasmaya yönelik ve hikâyeli oyunlara yönelik iki farklı EQ ayarı yaptım. Şimdi de DAC almayı düşünüyorum, aklımda Fiio KA13 var. Yurt dışında bayağı övüyorlar, bu DAC'ı kullanan, deneyimleyen var mı acaba? Bir de Zero: Red'e 4.4 mm jak'a sahip kablo alıp, o kablo ile DAC kullanımı ile 3.5 mm arası kablo almaya değecek fark var mı? Kablo buldum, kulaklıkla uyumlu ama AliExpress'te var sadece. Vergisi ile 1.300 TL'ye geliyor, değer mi?

KA13 fiyatına BTR 15 de var. Hem BT oluyor. Boyu büyük sadece. Dahili bataryası olması da güzel.
BTR15’in Sahibinden fiyatı 5.000 TL.
Ben KA13’ü Sahibinden’de 3.000 TL’ye bulabiliyorum. Zaten sıfır ve faturalı olarak havale ile yaklaşık 4.600 TL civarına alınabiliyor. Bluetooth ise pek ihtiyacım olan bir şey değil; çünkü zamanında KZ ZST X’i Bluetooth adaptörüyle kullanmıştım ve ciddi anlamda kalite düşürmüştü.
Şimdi keşfettim; FiiO KA15’in içinde ekstra olarak bir DSP çipi de varmış ve baya işimi görür diye düşünüyorum. Aslında KA13 ya da BTR15 alacağıma KA15 almak çok daha mantıklı gelmeye başladı. Sahibinden’de de yaklaşık 5.300 TL civarında bulunuyor. Daha mantıklı geldi; hem ileride kulaklığımı daha üst bir şeyle değiştirirsem bunun da faydası olur.

Düzeltme: KA15’te DSP çipi bulunmuyormuş; bu hem benim hem de ChatGPT’nin hatası.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı