Truthear Zero Red vs Blue

Şu anda Moondrop Chu-II IEM kulaklığım var.
Sağ kulaklığı bozuldu tekrar aynısını alacakken Truthear Zero kulaklarını inceledim ve beğendim.
Fakat blue ve red arasında kaldım.
Red kısmında seslerin daha karma blue kısmında ise daha keskin olduğunu söylemiş yabancı forumlar.
Yani red kısmı daha çok müziklerde blue kısmı ise oyunlarda kullanılmak üzere olduğu söylenmiş.
Ben daha çok oyun oynayan birisiyim.
Fakat bir yorumda da blue kullanan birinin sesi çok fazla keskinleştirdiği için 9 metre uzakta olan birinin 3 metre uzakta olduğunu zannettiğini söylüyor.
İkisi arasında kaldım açıkçası.

Red basları, blue tizleri daha önde bir kulaklık. Tam olarak tizleri ne kadar yüksek bilmiyorum ama bence bu sorun EQ ile çözülebilir. Yani ben her halükarda Blue'yu tercih ederdim, hem daha ucuz hem de size daha uygun.

Red basları, blue tizleri daha önde bir kulaklık. Tam olarak tizleri ne kadar yüksek bilmiyorum ama bence bu sorun EQ ile çözülebilir. Yani ben her halükarda Blue'yu tercih ederdim, hem daha ucuz hem de size daha uygun.

ChatGPT'ye sordum fps/rekabetçi oyunlar için sıralayı şu şekilde verdi.
1- Truthear Zero Red
2- Moondrop Chu-II
3- Truthear Zero Blue

chatgpt'ye güveniyor ve red alıyorum :)

Ekran görüntüsü 2025-06-12 232926.png

Oyun için simgot EW200'de önerebilirim hocam. Ben daha çok müzik dinlemek için kullanıyorum bassları düşük olduğu için ama oyun içinde ses profilinden dolayı gayet iyi. 2 eksi yanı var: Biri kablosu çok dolanıyor, ikincisi de dışarıya biraz fazla ses veriyor. Ama oyun oynarken sürekli ses gelmeyeceğinden 2. si çok sorun yaratmaz.

Öneriniz için teşekkür ederim hocam ama simgot EW200 daha çok Moondrop Chu-II'nin rakibi.
Truthear zero çok ayrı bir seviye.
Biri tek dual diğeri çift dual. Fark olmaması imkansız.
Ben daha çok red mi blue mü kısmındayım

Başka bir arkadaşa blue tarafının FPS oyunlarında daha iyi olduğunu söylemişsin dedim bana özetle şöyle bir cevap verdi.
Yalanını örtbas etmek için birçok şey söyledi :D

Eki Görüntüle 2511022

Ben yapay zekaya çok güvenemiyorum artık, önceden evet dediğine sonradan hayır diyor. Geçen telefona yazılım atarken eğer söylediği şeyi yapsaydım telefon naneyi yiyecekti, sonra biraz araştırdım ve iyi ki yapmamışım.

Şu anda Moondrop Chu-II IEM kulaklığım var.
Sağ kulaklığı bozuldu tekrar aynısını alacakken Truthear Zero kulaklarını inceledim ve beğendim.
Fakat blue ve red arasında kaldım.
Red kısmında seslerin daha karma blue kısmında ise daha keskin olduğunu söylemiş yabancı forumlar.
Yani red kısmı daha çok müziklerde blue kısmı ise oyunlarda kullanılmak üzere olduğu söylenmiş.
Ben daha çok oyun oynayan birisiyim.
Fakat bir yorumda da blue kullanan birinin sesi çok fazla keskinleştirdiği için 9 metre uzakta olan birinin 3 metre uzakta olduğunu zannettiğini söylüyor.
İkisi arasında kaldım. Açıkçası.

Eğer oyun için alacaksan soft tuning olarak blue daha mantıklı. Red daha çok pop müzik falan için. Yapay zekaya da bu konularda güven olmaz.

Ben yapay zekaya çok güvenemiyorum artık, önceden evet dediğine sonradan hayır diyor. Geçen telefona yazılım atarken eğer söylediği şeyi yapsaydım telefon naneyi yiyecekti, sonra biraz araştırdım ve iyi ki yapmamışım.

İkimize de farklı şeyler söyledi.
Ben kullancı yorumlarında chatgpt'nin size verdiği cevapları okumuştum.
Ama bana sürekli böyle cevap verince tereddüte düştüm.
Şimdi google'ın yapay zekasına soracağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı