Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Nisan 2019 #11 Renfrii dedi: Ne olduğunu bilmediğim için bu konuyu açtım zaten. Genişletmek için tıkla... Boşa açmışsın işte listenin ne işe yaradığını daha bilmiyorsun.
Renfrii dedi: Ne olduğunu bilmediğim için bu konuyu açtım zaten. Genişletmek için tıkla... Boşa açmışsın işte listenin ne işe yaradığını daha bilmiyorsun.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.553 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Nisan 2019 #12 Tartışmaya gerek yok. Hesabının şifresini değiştirip 2 aşamalı korumayı açtın mı? Murat5038 dedi: Boşa açmışsın işte listenin ne işe yaradığını daha bilmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Renfrii dedi: Ne olduğunu bilmediğim için bu konuyu açtım zaten. Genişletmek için tıkla...
Tartışmaya gerek yok. Hesabının şifresini değiştirip 2 aşamalı korumayı açtın mı? Murat5038 dedi: Boşa açmışsın işte listenin ne işe yaradığını daha bilmiyorsun. Genişletmek için tıkla... Renfrii dedi: Ne olduğunu bilmediğim için bu konuyu açtım zaten. Genişletmek için tıkla...