Truva atı olan bilgisayar nasıl temizlenir?

Merhaba. Ben nostalji amacıyla hiçbir yerde satıldığını göremediğim için The Punisher'i Torrent'ten indirdim. Tam Daemon Tools ile disk bağlamıştım ki Windows Defender uyarı verdi hiç setup vs. çalıştırmadan kaldırıp sildim hepsini. truva atını da karantinaya aldım. Benim virüsten kurtulmam için format atmam mı gerekiyor? Nasıl güvende olabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes indirip tarama yapın, eğer bulamazsa ardından Kaspersky denersiniz.

Formata gerek yok. Yukarıda önerilenler gibi, Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın.

Benim bilgisayarımada bulaşmıştı Malwarebytes ile hallettim sizde yapailirsiniz.

Malwarebytes indirip tarama yapın, eğer bulamazsa ardından Kaspersky denersiniz.

Kaspersky Security Cloud Free öneririm.

Kaldırmış zaten, sıkıntı yok.

Defender'ın önerdiği adımları takip ederseniz kaldırır. Punisher abandonware sitelerinde güvenli bir şekilde indirilebilir.

Formata gerek yok. Yukarıda önerilenler gibi, Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın.

Benim bilgisayarımada bulaşmıştı Malwarebytes ile hallettim sizde yapailirsiniz.

Açmadığım sürece en fazla bilgisayar yavaşlar. Bende 20 adware 76 trojan 34 sorum var ona rağmen az kasıyor.

Hocam Windows Defender ve Malwarebytes ile tarattım bir virüs bulamadı. Kaspersky ile taratmama ihtiyaç var mı sizce? Ben truva atından tedirgin oluyorum hocam genelde karşı taraf bilgisayara müdahale edebileceğinden endişe ettiğim için taktım biraz. Şu anda virüsü kaldırsam bile erişme ihtimali var mıdır? Yani güvende miyimdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…