Truva atı olan bilgisayar nasıl temizlenir?

Daha bir şey yapmanıza gerek yok. Zaten Defender silmişti zararlıyı neden tekrardan MBAM ile uğraştınız ki?

Anlaşıldığı kadarıyla bilgisayarın temiz fakat takıntılı biri olarak ben de bunu yaşadım temiz olmasına rağmen PC'ye format attım öyle rahatlayabildim eğer sende rahatsız hissedersen atmanı öneririm kökten çözersin ama dediğim gibi şu an virüs gözükmüyor formata nesnel olarak ihtiyaç yok.

Format'a gerek yok eğer bu kadar takıntınız varsa Linux kullanın zararlı bulaşma ihtimali uğraştığınız takdirde ancak olur.

Daha bir şey yapmanıza gerek yok. Zaten Defender silmişti zararlıyı neden tekrardan MBAM ile uğraştınız ki?

Format'a gerek yok eğer bu kadar takıntınız varsa Linux kullanın zararlı bulaşma ihtimali uğraştığınız takdirde ancak olur.

Hocam virüs bende fobi gibi bir şey olmuş. Google'dan resim indirirken bile acaba virüs var mı diye düşünüyorum. Virüsü temizlediğime göre problemim çözülmüştür. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.

Açmadığın sürece hiçbir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…