AhmetDmrc Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 486 Çözümler 2 8 Kasım 2024 #11 Demek istediğinizi anlamadım
8 847064 Picopat Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 61 Çözümler 3 8 Kasım 2024 #12 @Lyraxs hocam dosyalaran kopyalanıp duruyor, önemli verilerinizi yedekleyip format atın.
Windowsmeraklısı Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 248 Çözümler 1 10 Kasım 2024 #13 Lyraxs dedi: Bilgisayara truva atı girdi nasıl silebilirim? Kaspersky Premium kullanıyorum tam tarama yaparken Kaspersky'ı kapatıyor. Genişletmek için tıkla... 1-İnternet bağlantınızı kesip Tam Tarama yapmayı deneyin olmazsa: MBAM, ESET Online Sacanner ve Emsisoft Emergency Kit ikisiyle de Tam Tarama yapın. Olmazsa internet bağlantısını kesip deneyin. Hala olmazsa Kaspersky Rescue Disk deneyebilirsiniz. Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi Kaspersky Rescue Diskâi kullanarak bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları nasıl kaldırabileceÄinizi bu rehberimizde anlatıyoruz. Kaspersky Rescue Disk, www.technopat.net Ayriyetten zararlıları silebilirseniz sildikten sonra AVG ile de taramanızı öneririm.
Lyraxs dedi: Bilgisayara truva atı girdi nasıl silebilirim? Kaspersky Premium kullanıyorum tam tarama yaparken Kaspersky'ı kapatıyor. Genişletmek için tıkla... 1-İnternet bağlantınızı kesip Tam Tarama yapmayı deneyin olmazsa: MBAM, ESET Online Sacanner ve Emsisoft Emergency Kit ikisiyle de Tam Tarama yapın. Olmazsa internet bağlantısını kesip deneyin. Hala olmazsa Kaspersky Rescue Disk deneyebilirsiniz. Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi Kaspersky Rescue Diskâi kullanarak bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları nasıl kaldırabileceÄinizi bu rehberimizde anlatıyoruz. Kaspersky Rescue Disk, www.technopat.net Ayriyetten zararlıları silebilirseniz sildikten sonra AVG ile de taramanızı öneririm.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #14 Kaspersky, ESET, Bitdefender, Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin. Eğer tarama yaparken antivirüsü kapatıyorsa, güvenli modda yapın taramayı. Son düzenleme: 10 Kasım 2024
Kaspersky, ESET, Bitdefender, Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin. Eğer tarama yaparken antivirüsü kapatıyorsa, güvenli modda yapın taramayı.
Windowsmeraklısı Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 248 Çözümler 1 10 Kasım 2024 #15 gorko dedi: Kaspersky, ESET, Bitdefender, Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin. Eğer tarama yaparken antivirüsü kapatıyorsa, güvenli modda yapın taramayı. Genişletmek için tıkla... Normalde AV'lerde kendini koruma dediğimiz bir özellik var. Hala nasıl kapatıyor AV'yi anlayamıyorum.
gorko dedi: Kaspersky, ESET, Bitdefender, Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştirin. Eğer tarama yaparken antivirüsü kapatıyorsa, güvenli modda yapın taramayı. Genişletmek için tıkla... Normalde AV'lerde kendini koruma dediğimiz bir özellik var. Hala nasıl kapatıyor AV'yi anlayamıyorum.
Lyraxs Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #16 847064 dedi: @Lyraxs hocam dosyalaran kopyalanıp duruyor, önemli verilerinizi yedekleyip format atın. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım
847064 dedi: @Lyraxs hocam dosyalaran kopyalanıp duruyor, önemli verilerinizi yedekleyip format atın. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım