emircandan Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mayıs 2023 #21 Can_0 dedi: Selamlar dediğiniz uygulamayı indirdim ve kurdum temiz olduğunu söyledi başka yapmam gereken bir işlem var mı Genişletmek için tıkla... Eğer tam tarama yaptıysanız, bir sorun görünmüyorsa benim için her şey yolunda demektir. Bu arada tarayıcınızı da temiz tutmalısınız. Adwcleaner tarzı programları düzenli olarak kullanın ki virüslü sitelere yönlendirme yapmasın sürekli.
Can_0 dedi: Selamlar dediğiniz uygulamayı indirdim ve kurdum temiz olduğunu söyledi başka yapmam gereken bir işlem var mı Genişletmek için tıkla... Eğer tam tarama yaptıysanız, bir sorun görünmüyorsa benim için her şey yolunda demektir. Bu arada tarayıcınızı da temiz tutmalısınız. Adwcleaner tarzı programları düzenli olarak kullanın ki virüslü sitelere yönlendirme yapmasın sürekli.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 18 Mayıs 2023 #22 Her şey yolunda gözüküyor.
Can_0 Femtopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #23 562410 dedi: Her şey yolunda gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim emircandan dedi: Eğer tam tarama yaptıysanız, bir sorun görünmüyorsa benim için her şey yolunda demektir. Bu arada tarayıcınızı da temiz tutmalısınız. AdwCleaner tarzı programları düzenli olarak kullanın ki virüslü sitelere yönlendirme yapmasın sürekli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır tüm çerezlerimi temizledim size de yardımlarınız için Teşekkürler
562410 dedi: Her şey yolunda gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim emircandan dedi: Eğer tam tarama yaptıysanız, bir sorun görünmüyorsa benim için her şey yolunda demektir. Bu arada tarayıcınızı da temiz tutmalısınız. AdwCleaner tarzı programları düzenli olarak kullanın ki virüslü sitelere yönlendirme yapmasın sürekli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır tüm çerezlerimi temizledim size de yardımlarınız için Teşekkürler
emircandan Centipat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mayıs 2023 #24 Can_0 dedi: Yardımınız için teşekkür ederim Tamamdır tüm çerezlerimi temizledim size de yardımlarınız için Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Her zaman. Selamlar.
Can_0 dedi: Yardımınız için teşekkür ederim Tamamdır tüm çerezlerimi temizledim size de yardımlarınız için Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Her zaman. Selamlar.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 18 Mayıs 2023 #25 Virustotal'e yükle. Can_0 dedi: Demek istediğinizi anlamadım Hala ilgileniyorsanız şu an herhangi bir tehdit var mıdır sizce bilgilerim vs Kaspersky ve malwarebytesden tam tarama da temiz çıktı. Genişletmek için tıkla...
Virustotal'e yükle. Can_0 dedi: Demek istediğinizi anlamadım Hala ilgileniyorsanız şu an herhangi bir tehdit var mıdır sizce bilgilerim vs Kaspersky ve malwarebytesden tam tarama da temiz çıktı. Genişletmek için tıkla...