ququleta
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Monster Abra A7 V15.2 (rtx 4050, i7 12500h, 16gb ram, 512gb m2)
Tryhackme sitesi üzerinden rootme adlı Room'da ctf yapıyordum. Yeni başladığım için Ctf'e %60'ına kadar olan kısmını zar zor bitirdim. İş PHP reverse kısmına geldi. O ana kadar her şeyi gayet düzgün şekilde izleyerek sağdan soldan bakarak yapıyordum. Gayet de düzgün ilerliyordum. Hiçbir sorun çıkmıyordu. Çıksa da hemen internete yazıp bulabiliyordum. Fakat bu hata ile alakalı çok bilgi bulamadım. Bu yüzden buraya sormaya karar verdim.
Sisteme reverse Shell'i upload ettim. Normalde o shell.phtml dosyasına bastığımda. 4444 portuna bilgi gelmesi gerekiyor.
Fakat gelmiyor bu şekilde kalıyor:
Ve FTP'de tıkladığım shell.phtml dosyası da bu şekilde görünüyor.
İnternetten baktığım birkaç kaynakta firewall ile alakalı olabileceği yazıyordu. Bilgisayarımda ki Kaspersky'ı vs. kapattım. Fakat sorun hala devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hata mesajı: "WARNING: Failed to daemonise. This is quite common and not fatal. Connection timed out (110)"
Bahsettiğim room: TryHackMe | RootMe
Sisteme reverse Shell'i upload ettim. Normalde o shell.phtml dosyasına bastığımda. 4444 portuna bilgi gelmesi gerekiyor.
Fakat gelmiyor bu şekilde kalıyor:
Ve FTP'de tıkladığım shell.phtml dosyası da bu şekilde görünüyor.
İnternetten baktığım birkaç kaynakta firewall ile alakalı olabileceği yazıyordu. Bilgisayarımda ki Kaspersky'ı vs. kapattım. Fakat sorun hala devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hata mesajı: "WARNING: Failed to daemonise. This is quite common and not fatal. Connection timed out (110)"
Bahsettiğim room: TryHackMe | RootMe