mburakx Picopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #1 TeamSpeak kurdum. TOKOVOIP yeni sürümü bulamadım. En son 3-4 ay önce çıkan bir sürüm var onla yaptım ama TS'ye plugin gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2020
TeamSpeak kurdum. TOKOVOIP yeni sürümü bulamadım. En son 3-4 ay önce çıkan bir sürüm var onla yaptım ama TS'ye plugin gelmiyor.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 21 Aralık 2020 #2 mburakx dedi: TeamSpeak kurdum. TOKOVOIP yeni sürümü bulamadım. En son 3-4 ay önce çıkan bir sürüm var onla yaptım ama TS'ye plugin gelmiyor. Genişletmek için tıkla... TS kapalıyken kuruyorsunuz değil mi?
mburakx dedi: TeamSpeak kurdum. TOKOVOIP yeni sürümü bulamadım. En son 3-4 ay önce çıkan bir sürüm var onla yaptım ama TS'ye plugin gelmiyor. Genişletmek için tıkla... TS kapalıyken kuruyorsunuz değil mi?
mburakx Picopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #3 Kayra Temel dedi: TS kapalıyken kuruyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... evet