The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.433 Makaleler 49 Çözümler 12 3 Aralık 2021 #1 .TS ve .mkv uzantıları ne anlama geliyor? Araştır diyecek olursanız araştırdım ama anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
.TS ve .mkv uzantıları ne anlama geliyor? Araştır diyecek olursanız araştırdım ama anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 3 Aralık 2021 #2 Video dosya formatıdır.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.433 Makaleler 49 Çözümler 12 3 Aralık 2021 #3 118483 dedi: Video dosya formatıdır. Genişletmek için tıkla... .mp4'den farkı ne bunların? .mkv ileri sarmama izin vermiyor. .TS ise izin veriyor.
118483 dedi: Video dosya formatıdır. Genişletmek için tıkla... .mp4'den farkı ne bunların? .mkv ileri sarmama izin vermiyor. .TS ise izin veriyor.
B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 3 Aralık 2021 #4 TS video transport stream video formatıdır .mkv görüntünün sesin altyazının içinde her şeyin olduğu bir video uzantısıdır.
TS video transport stream video formatıdır .mkv görüntünün sesin altyazının içinde her şeyin olduğu bir video uzantısıdır.
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 3 Aralık 2021 #5 The Tribal Chief dedi: .mp4'den farkı ne bunların? Genişletmek için tıkla... Encode, sıkıştırma vb. yöntemi farklı. O yüzden farklı codec yazılımı gerekebilir.
The Tribal Chief dedi: .mp4'den farkı ne bunların? Genişletmek için tıkla... Encode, sıkıştırma vb. yöntemi farklı. O yüzden farklı codec yazılımı gerekebilir.
B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 3 Aralık 2021 #6 The Tribal Chief dedi: .MP4'den farkı ne bunların? .mkv ileri sarmama izin vermiyor. .TS ise izin veriyor. Genişletmek için tıkla... .TS mpeg 2 standartında sıkıştırılmıs bir video uzantısıdır .mkv dosyası farklı bir program aracılığı ile açılıyor diye biliyorum.
The Tribal Chief dedi: .MP4'den farkı ne bunların? .mkv ileri sarmama izin vermiyor. .TS ise izin veriyor. Genişletmek için tıkla... .TS mpeg 2 standartında sıkıştırılmıs bir video uzantısıdır .mkv dosyası farklı bir program aracılığı ile açılıyor diye biliyorum.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.433 Makaleler 49 Çözümler 12 3 Aralık 2021 #7 brk0 dedi: .mkv dosyası farklı bir program aracılığı ile açılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... PC açıyor. Ama ileri veya geri sarma olayı olmuyor. Nerede kaldıysa oradan başlıyor.
brk0 dedi: .mkv dosyası farklı bir program aracılığı ile açılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... PC açıyor. Ama ileri veya geri sarma olayı olmuyor. Nerede kaldıysa oradan başlıyor.
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 3 Aralık 2021 #8 K-Lite Mega Codec Pack kur. Download K-Lite Codec Pack Mega The K-Lite Mega Codec Pack is a free software bundle for playing all your audio and video files. It contains everything you need. The best solution for solving your playback problems. codecguide.com Her formatı sorunsuz oynatır.
K-Lite Mega Codec Pack kur. Download K-Lite Codec Pack Mega The K-Lite Mega Codec Pack is a free software bundle for playing all your audio and video files. It contains everything you need. The best solution for solving your playback problems. codecguide.com Her formatı sorunsuz oynatır.
B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 3 Aralık 2021 #9 The Tribal Chief dedi: PC açıyor. Ama ileri veya geri sarma olayı olmuyor. Nerede kaldıysa oradan başlıyor. Genişletmek için tıkla... Windows Media Player aracılığı ile mi açıyorsunuz?
The Tribal Chief dedi: PC açıyor. Ama ileri veya geri sarma olayı olmuyor. Nerede kaldıysa oradan başlıyor. Genişletmek için tıkla... Windows Media Player aracılığı ile mi açıyorsunuz?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.433 Makaleler 49 Çözümler 12 3 Aralık 2021 #10 brk0 dedi: Windows Media Player aracılığı ile mi açıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Windows 10'a gömülü olarak gelen "Filmler ve TV" adlı programdan bakıyorum.
brk0 dedi: Windows Media Player aracılığı ile mi açıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Windows 10'a gömülü olarak gelen "Filmler ve TV" adlı programdan bakıyorum.