Çözüldü TS3 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetüner

Yoctopat
Daha fazla  
TS3 indirdim girmeyi denedim ve 0xc00007b hatası cikti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunuz normalde konu dışına çıkıyor fakat Overwolf'un da aynı şekilde Windows 7 desteğini sonlandırdığını belirteyim. İşletim sisteminiz artık birçok yazılım tarafından desteklenmemekte. Eski sürümleri bir şekilde çalıştıramayacak olursanız güncellemek dışında başka bir çareniz yok.

TeamSpeak3'ün eski sürümünü kurabildiniz mi?

Reis daha 3-4 gün önce çalışıyordu rapor u atarim şimdi

buyur kanka rapor Logfile

Son düzenleme:
3-4 gün önce çalışıyordu

Muhtemelen eski sürümü kullanıyordunuz. Yeni sürümü kurmaya çalışırken işletim sisteminden ötürü sorun çıkarıyordur diye düşünüyorum.

Eski sürümleri kurarken de aynı sorunu yaşıyor musunuz mesela? Alttaki bağlantıdan indirip deneyebilirsiniz. Sisteminize uygun olan Win64 sürümünü indirip deneyin.

Denicem olmassa yazarım

Reis bu seferde overwolf KERNEL32.DLL HATASI VERİYO

Sorunuz normalde konu dışına çıkıyor fakat Overwolf'un da aynı şekilde Windows 7 desteğini sonlandırdığını belirteyim. İşletim sisteminiz artık birçok yazılım tarafından desteklenmemekte. Eski sürümleri bir şekilde çalıştıramayacak olursanız güncellemek dışında başka bir çareniz yok.

TeamSpeak3'ün eski sürümünü kurabildiniz mi?

Çözüm
Reis kurdum ama overwolf hata veriyor over Wolf olmadan çalışır mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…