R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 342 16 Ekim 2024 #1 TS3 en güvenilir nereden indirilir? Emin olamadım. Gerçek sitesi hangisi?
leoxd Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS RX 6700 XT DUAL-RX 6700 XT-O12g 192 bit GDDR6 12 GB ekran Kartı AMD Ryzen 5 5600 altı çekirdek 3.50 GHz işlemci. Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX anakart. XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SR30 RAM (2X) ID-Cooling SE-214-XT ARGB white işlemci soğutucu. Power; FSP Hyper 80+ Pro H3-650 650W Power Supply. Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #2 ragjer dedi: TS3 en güvenilir nereden indirilir? Emin olamadım. Gerçek sitesi hangisi? Genişletmek için tıkla... TeamSpeak Downloads | TeamSpeak TeamSpeak is the number one choice VoIP communication system for Online Gaming www.teamspeak.com
ragjer dedi: TS3 en güvenilir nereden indirilir? Emin olamadım. Gerçek sitesi hangisi? Genişletmek için tıkla... TeamSpeak Downloads | TeamSpeak TeamSpeak is the number one choice VoIP communication system for Online Gaming www.teamspeak.com
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.404 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #3 ragjer dedi: TS3 en güvenilir nereden indirilir? Emin olamadım. Gerçek sitesi hangisi? Genişletmek için tıkla... TeamSpeak Downloads | TeamSpeak TeamSpeak is the number one choice VoIP communication system for Online Gaming teamspeak.com Zaten kendi sitesi yazdığınız zaman çıkıyor. Neyine güvenmiyorsunuz acaba?
ragjer dedi: TS3 en güvenilir nereden indirilir? Emin olamadım. Gerçek sitesi hangisi? Genişletmek için tıkla... TeamSpeak Downloads | TeamSpeak TeamSpeak is the number one choice VoIP communication system for Online Gaming teamspeak.com Zaten kendi sitesi yazdığınız zaman çıkıyor. Neyine güvenmiyorsunuz acaba?
R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 342 16 Ekim 2024 #4 GeForce GTX 1060 dedi: TeamSpeak Downloads | TeamSpeak TeamSpeak is the number one choice VoIP communication system for Online Gaming teamspeak.com Zaten kendi sitesi yazdığınız zaman çıkıyor. Neyine güvenmiyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs takıntım varda ondan emin olamıyorum. Sahte site falan diye.
GeForce GTX 1060 dedi: TeamSpeak Downloads | TeamSpeak TeamSpeak is the number one choice VoIP communication system for Online Gaming teamspeak.com Zaten kendi sitesi yazdığınız zaman çıkıyor. Neyine güvenmiyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs takıntım varda ondan emin olamıyorum. Sahte site falan diye.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.404 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #5 ragjer dedi: Hocam virüs takıntım varda ondan emin olamıyorum. Sahte site falan diye. Genişletmek için tıkla... Yok hocam virüs falan yok. Herkes buradan indiriyor o zaman bende virüs yedim İçiniz rahat olsun indirebilirsiniz.
ragjer dedi: Hocam virüs takıntım varda ondan emin olamıyorum. Sahte site falan diye. Genişletmek için tıkla... Yok hocam virüs falan yok. Herkes buradan indiriyor o zaman bende virüs yedim İçiniz rahat olsun indirebilirsiniz.
R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 342 16 Ekim 2024 #6 GeForce GTX 1060 dedi: Yok hocam virüs falan yok. Herkes buradan indiriyor o zaman bende virüs yedim İçiniz rahat olsun indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurulumda kullanıcı olanı seçiyoruz değil mi? Machine diye de bir seçenek varda.
GeForce GTX 1060 dedi: Yok hocam virüs falan yok. Herkes buradan indiriyor o zaman bende virüs yedim İçiniz rahat olsun indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurulumda kullanıcı olanı seçiyoruz değil mi? Machine diye de bir seçenek varda.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.404 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #7 ragjer dedi: Kurulumda kullanıcı olanı seçiyoruz değil mi? Machine diye de bir seçenek varda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyebilirsiniz.
ragjer dedi: Kurulumda kullanıcı olanı seçiyoruz değil mi? Machine diye de bir seçenek varda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyebilirsiniz.