0ndrylmz Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #1 Arkadaşlarım TS3 adresimize bağlanabiliyor fakat bende failed to connect yazıyor, binbir türlü şey denedim, düzelmedi. Başka sunuculara giriş yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2025
Arkadaşlarım TS3 adresimize bağlanabiliyor fakat bende failed to connect yazıyor, binbir türlü şey denedim, düzelmedi. Başka sunuculara giriş yapıyor.
0ndrylmz Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #3 XyMoX dedi: Millenicom mu kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Millenicom daydım birkaç gün önceye kadar problem yoktu netgsm ye geçtim artık bağlanmıyor.
XyMoX dedi: Millenicom mu kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... Millenicom daydım birkaç gün önceye kadar problem yoktu netgsm ye geçtim artık bağlanmıyor.
XyMoX Megapat Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 48 6 Ocak 2025 #4 Bizim arkadaşda millenicomda şuan. Hiç bir tsye bağlanamıyor 3 gün önceye kadar herşey normaldi
0ndrylmz Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #5 XyMoX dedi: Bizim arkadaşta Millenicom'da şu an. Hiçbir TS'ye bağlanamıyor 3 gün önceye kadar her şey normaldi Genişletmek için tıkla... Kanka ben bağlanıyordum aylardır milenideydim, 3 4 gün önce netgsm geçtim sadece bizim sunucuya giremiyorum diğerlerine giriyor. Destek oluşturdum, çözüldü dediler yine yok.
XyMoX dedi: Bizim arkadaşta Millenicom'da şu an. Hiçbir TS'ye bağlanamıyor 3 gün önceye kadar her şey normaldi Genişletmek için tıkla... Kanka ben bağlanıyordum aylardır milenideydim, 3 4 gün önce netgsm geçtim sadece bizim sunucuya giremiyorum diğerlerine giriyor. Destek oluşturdum, çözüldü dediler yine yok.