Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.026 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #11 MindOfJack dedi: Ne zaman aldin bilmiyorum ama bayağı değiştiler bu son zamanlarda. Genişletmek için tıkla... Bu ay aldım. Kendilerine destek talebi ilettiğimde ise "bize para verirseniz yaparız" diye bir cevap aldım.
MindOfJack dedi: Ne zaman aldin bilmiyorum ama bayağı değiştiler bu son zamanlarda. Genişletmek için tıkla... Bu ay aldım. Kendilerine destek talebi ilettiğimde ise "bize para verirseniz yaparız" diye bir cevap aldım.
Lehibeny Megapat Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 516 Çözümler 1 10 Ekim 2024 #12 Tsarenadan aldım şimdilik sıkıntı yok.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 12 Ekim 2024 #13 Lehibeny dedi: Tsarenadan aldım şimdilik sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bende aldım 4 gündür devamlı düşüyor sunucu, seslerimiz robotlaşıyor. Hiç tavsiye etmem...
Lehibeny dedi: Tsarenadan aldım şimdilik sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Bende aldım 4 gündür devamlı düşüyor sunucu, seslerimiz robotlaşıyor. Hiç tavsiye etmem...
Lehibeny Megapat Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 516 Çözümler 1 14 Ekim 2024 #14 Antonio Montana dedi: Bende aldım 4 gündür devamlı düşüyor sunucu, seslerimiz robotlaşıyor. Hiç tavsiye etmem... Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşta almış sürekli sunucu düşüyor giremiyorum dedi ama bende sıkıntı yok garip.
Antonio Montana dedi: Bende aldım 4 gündür devamlı düşüyor sunucu, seslerimiz robotlaşıyor. Hiç tavsiye etmem... Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşta almış sürekli sunucu düşüyor giremiyorum dedi ama bende sıkıntı yok garip.
xrking Kilopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 463 Çözümler 1 21 Ekim 2024 #15 myspeak.com.tr şiddetle tavsiye ederim. Hem kaliteli sunucuları var hemde kaliteli destek veriyorlar.
myspeak.com.tr şiddetle tavsiye ederim. Hem kaliteli sunucuları var hemde kaliteli destek veriyorlar.
Journey53 Hectopat Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 13 28 Ekim 2024 #16 Teamspeak 3 TeamSpeak 3 ile oyunlarda ve topluluklarda yüksek kaliteli sesli iletişim kurun. Düşük ping, güvenilir sunucu ve kesintisiz bağlantı deneyimi. vixora.com.tr Fiyatlar çok uygun 20TL'den başlıyor
Teamspeak 3 TeamSpeak 3 ile oyunlarda ve topluluklarda yüksek kaliteli sesli iletişim kurun. Düşük ping, güvenilir sunucu ve kesintisiz bağlantı deneyimi. vixora.com.tr Fiyatlar çok uygun 20TL'den başlıyor
PHILIPPA Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #17 TeamSpeak World - Teamspeak3 Sağlayıcı buradan 6 aylık aldım daha sorun yaşamadım. WhatSapp geri dönüşleri de var. Fiyatları da uygun.
TeamSpeak World - Teamspeak3 Sağlayıcı buradan 6 aylık aldım daha sorun yaşamadım. WhatSapp geri dönüşleri de var. Fiyatları da uygun.