TS3 kullanan kaldı mı?

Alternatifi olmadığı sürece en çok kullanılan VoIP olmaya devam edecek gibi.
Ben Discord'u saf bir VoIP olarak görmüyorum artık, Facebook'dan farkı kalmadı benim için.
TS gecikmesiz konuşma, %100 güvenli ve gizli sunucu barındırma olsun en iyisi.
Özellik bakımından TS'den iyi olanlarda var ama TS ayrı bir mevzu.

TS tamamen ayrı cidden basit arayüzü dediğiniz gibi gecikmesiz konuşmak. Çok iyi ve hoş şeyler.

İfadeler: Pxn
Peki TS5 var falan diyorlar internette bakinca Discord cakmasi gibi duruyor. Böyle bir şey var mı hocalarım? Discord cok az kullandim belki sunucu bulabilirsem uygun oralarda takilirim.(2015 TS3 kullanicisi olarak)

@Silinen üye TS5 projesi aktif devam ediyor, yavaş yavaş geliştiriliyor. Çok eskiden beta için kullanıcı topladılar, şu an betaya katılamıyoruz. Dediğim gibi yavaş yavaş kullanıyorlar ve çıkan sorunları paylaşıyorlar birlikte çözüyorlar vs.
TS3 oda aç takıl sunucularına bir göz at, arada sırada güzel yerler çıkıyor.

Bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler hocam.

İfadeler: Pxn
Meraken soruyorum. Kullanan var mı bildiğiniz bütün oyunlarda arkadaş bulması kolay sunucular var mıdır?
Evet hala binlerce kişi aktif olarak kullanmakta o eski tadı olmasada.
Peki TS5 var falan diyorlar internette bakinca Discord cakmasi gibi duruyor. Böyle bir şey var mı hocalarım? Discord cok az kullandim belki sunucu bulabilirsem uygun oralarda takilirim.(2015 TS3 kullanicisi olarak)
Hayır dostum Discord çakmasıfalan değil sadece o eski temadan çıkıp yeni bir arayüz yapmaya çalışmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…