Çözüldü TS3 sunucusu nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ana sistem: i5 11600 / Deep Cool AK400 İşlemci Soğutucu / Asrock B560 PRO4 / Team T-Force Vulcan TUF 16 GB @3200 Mhz CL16 Dual Kit / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / CoolerMaster GX750 80+ Bronze Psu / CoolerMaster HAF 912 Kasa / Kioxia Exceria G2 1 TB / Dell G2724D 1440p 165 Hz Monitör

Opel Corsa D

Deneysel sistem: i5 760, H57 çipsetli random bir anakart, 6 GB DDR3, Radeon HD 6850, 500 GB HDD. Tarihi eser 2011 fiyat/performans oyuncu sistemi.
Arkadaşlar evde boş duran bir PC var bunu TS3 sunucusu olarak ayarlayıp kulalnabilir miyim? PC oldukça eski 2 GB RAM'i var sadece ve 2 çekirdekli işlemci. Bağlantım 100down/20up.

Eğer yapabilirsem bunu nasıl yaparım, bir rehber vs. var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yapamazsın. TS3'te lisans muhabbeti var. Sunucu kişi sayısı sınırlı, her slot başı atıyorum 0.30$ gibi bir ücret söz konusu.

İnternetten herhangi bir siteden kiralayabilirsin. Lisanssız sunucular kara listeye alınıyor.
Yapamazsın. TS3'te lisans muhabbeti var. Sunucu kişi sayısı sınırlı, her slot başı atıyorum 0.30$ gibi bir ücret söz konusu.

İnternetten herhangi bir siteden kiralayabilirsin. Lisanssız sunucular kara listeye alınıyor.

Çözüm
ubuntu vds alırsanız teaspeak kurmada yardımcı olurum hocam istediğiniz kadar ts3 açabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…