Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.874 Makaleler 9 Çözümler 49 5 Nisan 2021 #11 Yang Mills dedi: 6700XT alırız o zaman. Güzel oldu bu. Genişletmek için tıkla... Sonuçlarının görülmesi kısa vadede mümkün değil. O zamana kadar da madencilik muhabbeti zaten biter diye tahmin ediyorum.
Yang Mills dedi: 6700XT alırız o zaman. Güzel oldu bu. Genişletmek için tıkla... Sonuçlarının görülmesi kısa vadede mümkün değil. O zamana kadar da madencilik muhabbeti zaten biter diye tahmin ediyorum.
F F16C Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 2.150 Makaleler 2 Çözümler 12 5 Nisan 2021 #12 Adımı Yazamıyorum! dedi: AMD Radeon kartları (ve Ryzen işlemcileri{tam emin değilim}) tsmc üretiyor NVIDIA kartları ise Samsung üretiyor. Genişletmek için tıkla... Evet. 7nm olan zen2 mimarisinden sonrakileri de üretiyorlar.
Adımı Yazamıyorum! dedi: AMD Radeon kartları (ve Ryzen işlemcileri{tam emin değilim}) tsmc üretiyor NVIDIA kartları ise Samsung üretiyor. Genişletmek için tıkla... Evet. 7nm olan zen2 mimarisinden sonrakileri de üretiyorlar.
Adımı Yazamıyorum! Decapat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 314 Çözümler 1 Yer Balıkesir, Edremit Daha fazla Sistem Özellikleri 2012 Packard Bell AMD Laptop neyini yazayım bunun Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D 5 Nisan 2021 #13 Mert dedi: Sonuçlarının görülmesi kısa vadede mümkün değil. O zamana kadar da madencilik muhabbeti zaten biter diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim. Ancak daha var herşeyin yoluna girmesine
Mert dedi: Sonuçlarının görülmesi kısa vadede mümkün değil. O zamana kadar da madencilik muhabbeti zaten biter diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim. Ancak daha var herşeyin yoluna girmesine
K KoltuktakiElektarlar Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.478 Makaleler 2 5 Nisan 2021 #14 Mert dedi: Sonuçlarının görülmesi kısa vadede mümkün değil. O zamana kadar da madencilik muhabbeti zaten biter diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki 3 yılda diyor zaten.
Mert dedi: Sonuçlarının görülmesi kısa vadede mümkün değil. O zamana kadar da madencilik muhabbeti zaten biter diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Önümüzdeki 3 yılda diyor zaten.
Adımı Yazamıyorum! Decapat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 314 Çözümler 1 Yer Balıkesir, Edremit Daha fazla Sistem Özellikleri 2012 Packard Bell AMD Laptop neyini yazayım bunun Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D 5 Nisan 2021 #15 F16C dedi: Evet. 7nm olan zen2 mimarisinden sonrakileri de üretiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben AMD kullanıyorum ve mutluyum iyiki yeni sistemimi 2020 yaz zamanında almışım biraz daha erteleseymişim kart bulamayacaktım
F16C dedi: Evet. 7nm olan zen2 mimarisinden sonrakileri de üretiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben AMD kullanıyorum ve mutluyum iyiki yeni sistemimi 2020 yaz zamanında almışım biraz daha erteleseymişim kart bulamayacaktım
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #16 Mert dedi: Sonuçlarının görülmesi kısa vadede mümkün değil. O zamana kadar da madencilik muhabbeti zaten biter diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yeter artık Technopat adamlar üzmeyin beni.
Mert dedi: Sonuçlarının görülmesi kısa vadede mümkün değil. O zamana kadar da madencilik muhabbeti zaten biter diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yeter artık Technopat adamlar üzmeyin beni.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #17 bilinçli pars dedi: AMD Radeon RX kartları TSMC üretiyor. NVIDIA GeForce RTX 30 kartları sadece Samsung üretiyor. Yapmaması NVIDIA'nın tercihi. Resmi açıklama yaparlarsa öğreniriz. Genişletmek için tıkla... Samsung da çıkarsın, vursun masaya 150 milyarı! (!)
bilinçli pars dedi: AMD Radeon RX kartları TSMC üretiyor. NVIDIA GeForce RTX 30 kartları sadece Samsung üretiyor. Yapmaması NVIDIA'nın tercihi. Resmi açıklama yaparlarsa öğreniriz. Genişletmek için tıkla... Samsung da çıkarsın, vursun masaya 150 milyarı! (!)
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 5 Nisan 2021 #18 mustaine dedi: Samsung da çıkarsın, vursun masaya 150 milyarı! (!) Genişletmek için tıkla... 150 milyar yetmez, 300 milyar! (!)
mustaine dedi: Samsung da çıkarsın, vursun masaya 150 milyarı! (!) Genişletmek için tıkla... 150 milyar yetmez, 300 milyar! (!)
xClaush Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 494 Çözümler 3 5 Nisan 2021 #19 Darısı ülkemizin başına.
Adımı Yazamıyorum! Decapat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 314 Çözümler 1 Yer Balıkesir, Edremit Daha fazla Sistem Özellikleri 2012 Packard Bell AMD Laptop neyini yazayım bunun Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D 5 Nisan 2021 #20 batuhan_n dedi: 150 milyar yetmez, 300 milyar! (!) Genişletmek için tıkla... Elon Musk'ın bile okadar serveti yok (gerçi adamın sadece Tesla şirketi 834 milyar dolar değerinde).
batuhan_n dedi: 150 milyar yetmez, 300 milyar! (!) Genişletmek için tıkla... Elon Musk'ın bile okadar serveti yok (gerçi adamın sadece Tesla şirketi 834 milyar dolar değerinde).