Tsubasa hangi platformdan izlenir?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Arkadaşlar maziye dönmek için Tsubasa izleyim dedim. YouTube'da road to 2002 diye bir seri var o da aynı sanırım. Ama 52. Bolumde sonlanmış YouTube'da. Devamı var mı yoksa gerçekten o bölüm son mu? Eğer son değilse tüm bölümleri izleyebileceğim bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O seri 52 bölümde bitiyor. Anime olarak devamı yok. Tsubasa'dan tatmin edici bir final beklemek hata olur. Çünkü şu an mangası binlerce chapter olmasına rağmen halen bir şeye bağlanmış değil. Hatta o kadar uzadı ki bir ana İngilizceye çevirmeye çalışanlar falan çeyreğinde bıraktı seriyi. (Kim okuyor bunu hala onu da anlamış değilim ama neyse.)

Road to 2002 candır. Hem heyecandan tüyler ürpertir hem akar sürükler ... Bu etki 2018 versiyonunda maalesef yok. Road to 2002 serisi 52 bölüm oldu bitti ve devamı gelmeyecek maalesef. O bölüm son bölümdü. Geçmiş olsun. Tsubasa hevesiniz geçmediyse 2018 versiyonundan devam edebilirsiniz. Road to 2002 serisinde 1 bölümle hatta birkaç sahne ile geçen olaylar daha uzun ve derin anlatılmıştır. Eski seriye göre şahsen çok çok iyi değildir. Uzunluk derinlik ve grafik kalitesi gelmiştir sadece.

Futbol animesi olarak da öneri isterseniz; Tsubasa'dan daha fantastik ve uzun soluklu olan İnazuma Eleven serisini öneririm. İnazuma eleven, inazuma eleven go, inazuma eleven go chrono stone, inazuma eleven go galaxy diye uzun soluklu akar gider.

Ve bir öneri: İngilizce altyazıya alışmanızı öneririm. Türkçe altyazılı anime bulmak bazen çok sıkıntılı olabiliyor. İndirmesi olmuyor, bir sürü reklam oluyor site açılmıyor falan... Türk animecilerin çilesi, altyazı İngilizce'ye razı olmadıkça bitmiyor. Deneyimimi aktarmak istedim.

Bu etki 2018 versiyonunda maalesef yok. Road to 2002 serisi 52 bölüm oldu bitti ve devamı gelmeyecek maalesef. O bölüm son bölümdü. Geçmiş olsun. Tsubasa hevesiniz geçmediyse 2018 versiyonundan devam edebilirsiniz. Road to 2002 serisinde 1 bölümle hatta birkaç sahne ile geçen olaylar daha uzun ve derin anlatılmıştır.
2018 sadece ilk serinin rebootu. 2002'deki olaylar yok diye hatırlıyorum. Emin misiniz?

2018 sadece ilk serinin rebootu. 2002'deki olaylar yok diye hatırlıyorum. Emin misiniz?
Lise maçlarının bitişinde bitiyor. 52 bölüm gene ama 2002 serisinin yarısı sayılır. O yüzden uzun ve derin dedim.

Captain tsubasa road to 2002'nin türkçe dublajlı hali youtube'den kaldırılmış. İnternette çok arasamda tr dublajlı halini bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı ? Nerden tr dublajlı izleyebilirim animeyi ?

Captain Tsubasa road to 2002'nin Türkçe dublajlı hali YouTube'dan kaldırılmış. İnternette çok arasamda TR dublajlı halini bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Nereden TR dublajlı izleyebilirim animeyi?

Arkadaşlar benimle aynı soruna sahip olanlar varsa diye yazıyorum bunu, çözümü buldum. Tsubasa Türkiye Platformu bu link Türkiye'de ki Tsubasa fanlarının toplandığı bayağı büyük ve güvenilir bir sayfa. Bu sayfaya üye olup(ücretsiz) seride ki tüm bölümleri indirebilirsiniz, nispeten iyi kalitede. Tek kötü yanı tüm bölümleri uğraşarak teker teker indirmeniz gerekiyor.

NOT: İsterseniz tsubasa'ya ait tüm serileride indirme imkanınız var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı