sswenzyy Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 Tsubasa Rüya Takımı (2018) izleyeceğim ama Türkçe Dublaj'ını bulamadım. Tranimeizle'ye baktım ama orada da türkçe dublaj seçeneğini bulamadım.
Tsubasa Rüya Takımı (2018) izleyeceğim ama Türkçe Dublaj'ını bulamadım. Tranimeizle'ye baktım ama orada da türkçe dublaj seçeneğini bulamadım.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.410 Makaleler 9 Çözümler 68 Yer İstanbul, Türkiye 17 Mayıs 2023 #2 sswenzyy dedi: Tsubasa Rüya Takımı (2018) izleyeceğim ama Türkçe Dublaj'ını bulamadım. Tranimeizle'ye baktım ama orada da Türkçe dublaj seçeneğini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Türkçe alt yazı olarak Captain Tsubasa - Sezonluk Dizi üzerinden izleyebilirsiniz.
sswenzyy dedi: Tsubasa Rüya Takımı (2018) izleyeceğim ama Türkçe Dublaj'ını bulamadım. Tranimeizle'ye baktım ama orada da Türkçe dublaj seçeneğini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Türkçe alt yazı olarak Captain Tsubasa - Sezonluk Dizi üzerinden izleyebilirsiniz.
sswenzyy Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #3 Leon Dayı dedi: Türkçe alt yazı olarak Captain Tsubasa - Sezonluk Dizi üzerinden izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Türkçe Dublaj demiştim ama teşekkürler.
Leon Dayı dedi: Türkçe alt yazı olarak Captain Tsubasa - Sezonluk Dizi üzerinden izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Türkçe Dublaj demiştim ama teşekkürler.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.410 Makaleler 9 Çözümler 68 Yer İstanbul, Türkiye 17 Mayıs 2023 #4 sswenzyy dedi: Türkçe dublaj demiştim ama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bulabilirsem Türkçe dublaj da atacağım.
sswenzyy dedi: Türkçe dublaj demiştim ama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bulabilirsem Türkçe dublaj da atacağım.
PikachuWasLegend Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #5 Cizgimax'ten ya da SineWix'ten izleyebilirsin.
messithegoat Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 165 Çözümler 1 Yer Adana 13 Haziran 2023 #6 https://www.tranimeizle.co/