Tsubasa Remake yapılıyor

ahabpc

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.

Yaşı bana yakın olanlar Tsubasa oyunlarını bilir. İnternette dolaşırken gördüğüm güzel bir şeyi sizinle paylaşmak istedim.

Bir fan Tsubasa oyununu yeni grafiklerle (burada grafikten kastım tıpkı çizgi filmdeki gibi) yeniden yapıyor. Buyurun YouTube sayfasını paylaşıyorum...

Bence müthiş olmuş ve desteği fazlasıyla hak ediyor.

Çok iyi görünüyor. Oyun veya orijinal oyuna bir eklenti olarak çıkaracak mı bunu?

Gerçekten güzel gözüküyor. Ne zaman çıkacağına dair bir bilgi var mı?

Gerçekten güzel gözüküyor. Ne zaman çıkacağına dair bir bilgi var mı?
Adam kişisel sayfasında her şeyle kendisi ilgilendiği için tarih vermemiş.

This project is a personal, non-profit work, which I develop in my spare time,
so I can NOT provide an estimated completion date or a concrete demo/beta.
I am carrying out the whole project, from design and animation to programming, on my own.

Arkadaşlar oyunu seven tanıdıklarınız var ise adamın kanalına üye olursanız bence etkili olur.

Oyunun hastası olduğum şey müzikleri, sabaha kadar dinleyebilirim, umarım bu konuda iyi iş çıkarır.
Telif olayları nasıl oluyor, Tecmo müsaade eder mi? Ya da zaman aşımı olayları mı var?

Oyunun hastası olduğum şey müzikleri, sabaha kadar dinleyebilirim, umarım bu konuda iyi iş çıkarır.
Telif olayları nasıl oluyor, Tecmo müsaade eder mi? Ya da zaman aşımı olayları mı var?
Müdahale etsene internete bir kere düştü mü her türlü oynaırz. Yeterki çıksın oyun.

Müzikleri de var youtube kanalında ama. Türkiye'deki tsubasa oyunlarının paylaşıldığı sayfada sahte olabilir falan demişler bilemedim.

Adam bahsetmiş. Hepsini kendisi yapıyor ondan çok uzun sürer. Ama çıkarsa efsane olur animasyonlar shin serisine benziyor. Kesinlikle oynanır. Aynı hikayeden devam edecekmiş zaten Steam'de falan çıkarırsa maksimum 5 dolar yapar. Öyle çok gelir ister mi bilmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…