TT 1000 Mbps nasıldır?

1000 Mbps internet gelmiş taşınacağımız yere. Önerir misiniz? 50 Mbps kullanıyorum, kusacağım artık. Televizyon kanalları (maç, film vb.) 1200 TL dedi paket. 18 ay anlaşmalı.

Biraz pahalı geldi 1200TL TurkNet 1000 Mbps verebiliyorsa oradan almanızı tercih ederim IPTV zorunluluğu yoksa.

Başka operatörlere de göz atmanda fayda var 1200 fazla geldi, ben 1000 Mbps'ye 900 ödüyorum Türk Telekom'da.

Semt bölgesine sadece TT bakıyor. Onun haricinde hiçbir şekilde 100 üstü alamıyorsunuz. TT resmen kaplamış semti. O yüzden bu fiyat veriyorlar. Başka hiçbir şansım yok şuan. Normal de KabloNet kullanıyorum ve çok memnunum ama 50 mbps çok az...

IPTV zorunlu değil de daha ucuza gelebilir.

Kazık, Türk Telekom 800tl civarı veriyorum 1000'e. Turkcell 700 liraya veriyordu geçen sanki. 1000mbps değil 900 falan verecek ethernetle haberin olsun bu arada.

Çok kaliteli bir modemin yoksa altyapı desteğinin bir alt hız paketini almanı tavsiye ederim. En üst desteklnen hızı aldığında SNR margin değeri düşüp sık sık kopmalar yaşanıyor genelde. Bulunduğunuz konum santralin uzaklığı iç hat kaliteside etkenler tabii. Yakın konumda kullanan varsa o tarifeleri bir sor derim.

Yakın yerde kullanan varsa da bilmiyorum açıkcası. O zaman 1000 yerine bir alt paket ne oluyor ?

Arkadaşalar bu arada sadece Modem ve 1000 istersem 900 küsür dediğiniz gibi ama modem kiralaması,1000 mbps,maç kanalları ve film kanalları bide izlemek için o kutudan isteyince 1200. Sadece internet 1200 değil.

Son düzenleme:

Alt paket 750 Mbps vardır. Ben 50 Mbps kullanıyordum hiçbir sıkıntı yaşamadan. Ne zaman altyapım 100'ü destekledi 100 Mbps'e geçtim günde en az 6-7 sefer kopuyor. SNR değerim 18 20'den 6- 7'lere düştü. Çözüm de bulamıyorlar hızda düşüremiyorum. Bu konuda çok şikayetler var. Ama tabii ki dediğim gibi belki sizin altyapınızı çok iyidir sorun bile yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…