TT altyapı aparatı çıktı

Farest

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI TWIN 2X 3060 12 GB
RYZEN 5 5500
CRUCİL P3 1TB M2SSD
GSKILL 16 GB RAM
Sa dün TT abonem başladı altyalı duvarda yüksekte olduğu için askılıkta duruyordu kaydı ve DSL kablosu çıktı yeşil kırmızı kablo 2 plastik şeyden çıktı. Ne yapabilirim kendim takabilir miyim? Servis cuma gününe veriyor o kablo galiba altyapı yuvarlak şeyle ek yapmışlar ondan çıktı.

Dosya Ekleri

• 20240910_180711.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 77
  • 20240910_180710.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 71
  • 20240910_180706.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 75
Yuvarlak şeyleri çıkar kabloların uçlarını biraz aç ve kabloları birbirine bağla hangisini hangisine bağladığın önemli değil sonra bantla kablolar birbirine değmesin.
Sıkı bağla gevşek yapma yoksa internet hızın düşer.

Duvardaki plastiğe taktım ama Wi-Fi bağlantınyok diyor

DSL kablonuz yak konnektörden ayrılmış. @TheCombox hocamın dediği gibi yapın. Ekip gelene kadar idare eder sizi. Geldiklerinde ekleri tekrar Yak-1 ile birleştirirler.

DSL kablonuz yak konnektörden ayrılmış. @TheCombox hocamın dediği gibi yapın. Ekip gelene kadar idare eder sizi. Geldiklerinde ekleri tekrar Yak-1 ile birleştirirler.
Yarın yapacağım cuma servis gelcek para istermi

Hocam zımbırıya bağlı olan kabloyu çakmakla yaktım plastiği sıyırdım sonra boşa çıkan kabloyola bağladım problem yok ama eski randumanı yerinde değil 5.6 sowland alıyordum Steam'den bir denedim 5 kadar çıktı şimdi 3'e düştü

TTNET ekipleri ilk bağladığında kaç alıyordunuz? En sağlıklı hız testini buradan yapabilirsiniz. Steam'i baz almayın. Steam sunucularına göre oynar oradaki indirme değeri. Ayrıca ekipler zaten yarın gelmeyecek miydi? Şimdilik idare edin bence daha fazla oynamayın kablolar ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…