Selamlar, özet geçerek merak ettiğim konuya değinmek istiyorum. Normalde TürkNet kullancısıydım ancak yeni taşındığım adrese nakil aldırmaya çalıştığımda "port yok" (!) Denerek işlemim iptal edildi. Binadaki kutuya baktığımda TT ekibinin gelip TürkNet hattımın kablolarını çektiğini gördüm. Günlerdir konuyla ilgili TürkNet ekibine yazıyorum ancak dönüş alamıyorum. Türk Telekom hariç tüm firmalar port olmadığına dair bilgi veriyor. Bu sebeple ben de gidip Türk Telekom'dan başvuru yaptım, bugün gelip bağlantımı sağladılar. Gelen ekip "port var, sizin TürkNet başvurunuzu da biz çektik, port yoksa onu nasıl çektik" gibi haklı bir sitemde bulundu.
Şimdi benim merak ettiğim noktaya gelecek olursak: Ben Türk Telekom'dan bağlattığım bu hattı farklı bir firmaya taşımak istiyorum, bunu yaptığım zaman nakle kadar olan kullanım bedeli dışında herhangi bir ödeme çıkar mı? Taahhüdü iki yıllık yaptım ki cayma bedeli çıkaramasınlar karşıma. Onun dışında kurulum bedeli gibi sözleşmeye yansıtmış olabilecekleri başka ıvır zıvır ücreti var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.