TT Bulunduğunuz yerde altyapı yok

nemlibey

Centipat
Yaklaşık iki ay önce yeni bir binaya taşındım,binada altyapı olmadığını,altyapının nisan ayının başı gibi yapılacağını söylediler.Turktelekom bölge müdürlüğüne gittim ve altyapının ne zaman geleceğini sordum.Bana kesin bir tarih veremeyiz ama öncelikli binalar listesinde olduğumuzu söyleyip nisan ayının sonu gibi altyapının geleceğini söylediler.Uzaktan eğitimimin başladığını,bu süreci nasıl hızlandırabileceğimi sordum aldığım yanıt neticesinde kesin bir şey öğrenemedim ve eve gelip BTK ya şikayette bulundum oradan aldığım cevapta bölge müdürlüğünün verdiği cevapla aynıydı.Aynı olayı yaşamış olan var mı bu süreci nasıl hızlandırabilirim oturduğum yer merkezde ama altyapıyı kaç aydır bekliyorum.

Biz gittik Superbox aldık altyapı bekleyemezdik çünkü yıllardır çekmemişler biz isteyince mi çekecekler zaten emekli sitesi kimse imza vermez. Superbox aldık mecburen gayet de güzel. Ama imza toplarsanız süreç hızlanır.

Superbox düşünüyordum lakin araştırdım çoğu kullanıcının şikayetçi olduğunu öğrendim ayrıca taahütlü bir şey.

hocam whatsappden yazar mısın 05422534709

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…