TT ekibinin ölçüm sonuçları

Makaleler
5
Yer
Marsilya
Fotoğrafını çekemedim. Bir anda telefonun şarjı bitti. Fakat tüm hatlara ölçüm yaptırdım. En yüksek 60 Mbps geldi uploadda ise 51 geldi. Ben ciddiyim şaka yapmıyorum şok oldum. Santral mesafesi 501 metre gelen upload 50 bana şu an isterlerse simetrik 50/50 verirler. Gelelim asıl mevzuya internet hattım çok iyi bir şekilde 50 Mbps'yi kaldırıyor. Ama sıkıntı şu o ankastreden evime gelen kobla da bir ek yapılmış. Evimin önünde bulunan kobluyu kontrol ettiler. Ve baktılar oradan ölçüm yaptılar 36 Mbps geliyor. Bana dediki ankastreden bulunan kablo ile bu kablonunun uçlarının renki uyumlu değil. Bir yerde ek yapıldığını ama nerede yapıldığını söylemdi. Benim şu an 25 Mbps kaybım var. Uploadda ise 41 Mbps bir kaybım var. Normal şartlarda 60 Mbps bir hız alıyorum. Bu konuyu açmamdeki amaç ise santral mesafem 501 metre ve uploadda 50 Mbps gelmesi. İyi bir kablo ile sıkıntısız modeme 60 Mbps gelebilir. Uploadda ise 51 Mbps gelebilir dediler. Bina önünde ise ek yapılı olan kabloda 35/9luk bir internet geliyor. Sıkıntı olan ise şu bu eki neden yaptılar? Keşke telefonum kapanmasaydı yemin ediyorum parçalacağım. iPhone almayın çabuk bitiyor şarjı.

Dosya Ekleri

• 2020.06.15-17.15.png
    64,3 KB · Görüntüleme: 52
3 Sene önce taşındığım binanın iç tesisatı sizin söylediğiniz durumlar nedeniyle sürekli ellenmiş bende problem yaşamamak amacıyla 30 TL'ye 10 15 metrelik kablo olarak dışardan çekiyorum ankastre ile bina içi tesisatı kullanmak çok kötü oluyor bina sahibinin ilgisiz tavırlarına katlanmak yerine sende dışarıdan kablo çek istersen. Saha dolabına 315 metre uzaktayım şu an alt yapım 120 Mbps download 51 Mbps upload destekliyor. Ve dışardan çektiğim kablo şu ana kadar hiçbir problem yaratmadı.

Mesafem 200 metreye yakın. Kablo araştırması girdim. Fakat abi ben hala şaşkınlık içerisindeyim 50 Mbps uplod geldi.
Şu an verseler simetrik bir şekilde internet alabiliyorum.

Mesafem 200 metreye yakın. Kablo araştırması girdim. Fakat abi ben hala şaşkınlık içerisindeyim 50 Mbps uplod geldi.
Şu an verseler simetrik bir şekilde internet alabiliyorum.

Benim yine de tavsiyem olsun hocam. Saha dolabına 315 metre uzaktayım şu an alt yapım 120 Mbps download 51 Mbps upload destekliyor. Ve dışardan çektiğim kablo şu ana kadar hiçbir problem yaratmadı.

Benim yine de tavsiyem olsun hocam. Saha dolabına 315 metre uzaktayım şu an alt yapım 120 Mbps download 51 Mbps upload destekliyor. Ve dışardan çektiğim kablo şu ana kadar hiçbir problem yaratmadı.

Benim santral uzaklığım 501 metre ve altyapı 52 Mbps upload kaldırıyor. Ben hala şaşkınlık içirisindeyim. Şu an paketim 50 Mbps ve çok rahat bir şekilde 50 Mbps kaldırıyor altyapı. Ben hala mutluyum ya . Sitecek altyapı değişimi yapalım dedim teyzeme. Toplantı olunca bu konuyu açacaz yok abi tesisatı dizen elektrikçi berbat dizmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…