Tt eSPORTS Commander Set vs. Harpoon + KB-R55

Masonikpislik

Hectopat
Daha fazla  
Klavye, Mouse ve Pad için elimde 240-250 TL kadar bir bütçe var. Aklımda direkt set almak vardı ama Klavye için çok büyük bir şey almaktansa Mouse'da iyi bir şey almak daha iyi gibi düşünüyorum. Şu an elimde 4-5 senelik bir klavye ve 2 senelik Everest bir Mouse var. Mouse bozuldu ve klavyede gece harfleri görememekten sıkılmamla beraber bir arayışa geçtim.
Aklımda set olarak:
1: Thermaltake Tt eSPORTS Commander Combo Mavi Işıklı Oyuncu Fiyatı
2: HIPER DARK VANE V10 Gaming Klavye/Mouse/Mouse Pad SET (Mekanik Hisli/Metal Kasa/3200DPI/Programlanabilir) - incehesap.com ,
3: Bloody B2100 Q Gaming MM Set USB Siyah Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
var. Hiper ya da Bloody alırsam kalanıyla kulaklık değiştirebilirim.
Ayrı olarak alırsam da
Klavye: Captcha Verification
Mouse: Captcha Verification var.
Aklımdaki Mouse Pad ise: Captcha Verification.
Başka önerilerinizi de bekliyorum.

-Macro tuşları oldum olası sevmem.
-Klavye de istediklerim sadece gece harfleri görmek ve çok ses çıkarmaması. FIFA çok oynarım Anti-Ghosting olmayan klavye önermezseniz sevinirim.
Mouse olarak Harpoon'u satın aldım. Klavye için bütçeyi 250 TL'ye çektim. Numpadsiz bir mekanik klavye bu fiyata bulunabilir mi? İkinci ele de yönelebilirim. MSI Vigor GK70 benzeri bir klavye olsa çok iyi olur, görünüşü çok hoş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı