TT Fast Path moduna almadi

Jake Peralta

Kilopat
Arkadaşlar dün Fast Path moduna aldırmamı söylemiştiniz. Yaşadığım ping sorunundan dolayı. TT bunu alamayacağını bir bilgisayarcıdan yardım almamı söyledi. Söylediklerinize göre hat zayıflaması yaşıyormuşum. Altyapım 47Mbps destekliyor. Bunu 45'e falan indirip zorlanmayı hafifletmem gibi bir olasılık falan var mı?

Bunu sana çağrı merkezimi söyledi? Senin hat değerlerin 70-90 arası bir şey destekliyordu düşürürsen bir şey değişmeyecek. Twitter üzerinden bir çözüm bulamadıysan ilçe müdürlüğüne gidip direkt olarak müdürle konuş. Çözüm masasına oturma kendileri çağrı merkezinden farkı yok.

@Ulunay.

Hocam ilçe müdürlüğüne yakın bir zamanda gidemem. Bütün yolları denedik ama pingi düşürmeye çare bulamadık. Başka yöntem kaldımı .

Hat modunun port ile alakası yok. Normalde default olarak fastpath modunda oluyor portlar zaten neden sizin hat interleaved modunda bilmiyorum.
Diğer portta eğer fastpath modu etkinse (ki %99 etkindir) işe yarayacaktır. Yazılımsal müdahale ile 2 dakikada DSLAM'dan hat modunuzu değiştirebilir TT fakat sizi başından atmak için bilgisayarcıdan yardım alabilirsiniz demişler.
Şaşırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…