NetSpeed TT altyapısı kullanmasına rağmen adres sorgulama ekranında 64mbps bazen de 16mbps desteklediğini gösteriyor . Merak ediyorum burada hata var mı, Türknetten ve TTnet den sorguladığımda fiber var gözüküyor da.
Netspeed TT altyapısı kullanmasına rağmen adres sorgulama ekranında 64Mbps bazen de 16Mbps desteklediğini gösteriyor . Merak ediyorum burada hata var mı, TurkNet'ten ve TTNET'den sorguladığımda fiber var gözüküyor da.
Kanka altyapin Türk Telekom'un ISS cok onemli degil routing olarak Türk Telekom'un her şey sistem falan sadece IP adresinde aldığın ISS Comnet yaziyor sorun neymis ki.
Kanka altyapin Türk Telekom'un ISS cok onemli degil routing olarak Türk Telekom'un her şey sistem falan sadece IP adresinde aldığın ISS Comnet yaziyor sorun neymis ki.
Arkadaşlar karar verdim, Netspeed'e geçeceğim fakat üstte yazdığım gibi altyapısal bir problem karşıma çıkabilir mi? Netspeed kullanıcıları veya bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Netspeed'in sonucu çok komik. Galiba en son TurkNet'i kullanırken ADSL bağlantıdan VDSL hizmeti sağladığından olabilir.