TT Fiber altyapısı ile TurkNet Fiber'e geçme

Factotum

Kilopat
Daha fazla  
TürkNet'in sitesinde destek kayıtları kategorilendirilmiş. Destek kaydı oluşturmak istediğinizde sadece teknik problemlere ilişkin seçenekler mevcut. Yardım Merkezi altında da Bilgi, Fatura, İşlemler, Ek hizmetler ve Şikayet seçenekleri mevcut. Ama seçeneğin altında alt seçenekler sabit. Bu seçenekler haricinde soru sormak, bilgi almak istediğinizde koca Online İşlemler sayfası kapı duvara dönüşü veriyor. İhtiyaç duyduğunuzda soru sormak veya bilgi almak istediğinizde ne yapıyorsunuz?

Sorum da şu; Türk Telekom siteye fiber hat döşedi. Bina girişinde Fiber Kutusu, kapıda da fiber kablosu hazır. Türk Telekom'un altyapı sorgulama sayfasında "Bu lokasyonda Türk Telekom Fibernet internet hizmetinden faydalanabilirsiniz" diyor. Bununla birlikte, TürkNet'in sitesinde Online İşlemler kısmında İnternet Paket Değişikliği sayfasında "Altyapınıza en uygun paketten yararlanmaktasınız" diyor. Ancak, hattım VDSL indirme hızım da 65,7 Mbps (ama bu hızı her zaman alamıyorum). Hattımı nasıl fibere geçirebilirim? Öncesinde yapmam gereken bir şey var mı?

20220811_150432.jpg
20220811_150501.jpg

Destek kaydı açıp binanıza fiber altyapısı geldiğini fibere geçmek istediğinizi söyleyin, onlar Türk telekomla iletişime geçiyor, telekom da gelip kurulumunuzu yapıyor. Bende süreç bu şekilde işledi.

Destek kaydı oluşturabileceğim bir sayfa yok. İşte sorun da bu! Ya gidip arıza kaydı kısmına yazacağım ya da forumlardaki TürkNet yetkililerinin işe dahil olmasını bekleyeceğim. Oysa destek kayıdı sayfasına diğer diye bir seçenek koysalar; biz de ellerimiz kollarımız bağlı, birisinin bize yardımcı olmasını beklemek zorunda kalmasak ne güzel olurdu.

@500498 - @TurkNet Destek Ayşegül

Destek kaydı oluşturabileceğim bir sayfa yok. İşte sorun da bu! Ya gidip arıza kaydı kısmına yazacağım ya da forumlardaki TürkNet yetkililerinin işe dahil olmasını bekleyeceğim. Oysa destek kayıdı sayfasına diğer diye bir seçenek koysalar, biz de ellerimiz kollarımız bağlı, birisinin bize yardımcı olmasını beklemek zorunda kalmasak.

@500498 - @TurkNet Destek Ayşegül
Ben arıza kaydı olarak iletişime geçtim arayıp yardımcı oldular.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı