TT fiber saçmalığı

Levent Kurt

Decapat
Türk Telekom ile yapmış olduğum görüşme yaptım. Sitede oturduruyorum ve 3 bina var A, B, C blok olmak üzere sadece C blokta yani benim binamda fiber oldamadığını anladım. Türk Telekom müşteri hizmetleri ile görüştüğümde çok saçma olduğunu ve bana hak verdiğini söyledi ve Türk Telekom genel müdürlük ile görüşmem gerektiğini söyledi. Türk Telekom genel müdürlük ile görüşsem fiber getirirler mi?

Bir de TT ile görüşmem sonucunda Superonline maksimum 24 Mbit verebiliyor. Ama Türk Telekom HiperNet ile sabit 100 Mbit alabileceğimi söylüyor. Böyle saçma bir şey olabilir mi?

Bu arada şu an Superonline kullanıyorum.

Biz 1 yıldır binaya kutu gelmesini bekliyoruz.

Hocam zamanında TT ile cebelleşmiş ve başarmış biri olarak anlatayım. Aynı durum bizde de vardı yan binada fiber var lakin bizde alt yapı bile yoktu. Gidip müdürlüğe 10. kez dilekçe vermemizden sonra adamlar bize bütün dairelere yetecek kadar sözleşme verdi ve dairelerin yüzde 60'ı kabul edip taahhütlü internet alırsa alt yapı sorununu çözeceklerini ifade ettiler. Biraz ikna çabasından sonra anca başardık.

Tavsiyem art arda gitmeniz aksi halde ilgilenmiyorlar.

Orada dilekçe verebiliyor muyuz yoksa evde hazırlayıp mı götürmeliyim.

Bende aradım müşteri hizmetleri çok haklısınız dedi bölge müdürlüğüne yönlendirdi, oraya gittim oradaki adam da hak verdi Ankara'da iletişim dairesi mi ne varmış oraya dilekçe vermen gerekiyor dedi ayrıca şunu da ekledi deniz harp okulundan geldiler onlara da vermedik size mi vereceğiz.

Evet, getirirler. İlçe müdürlüğü daha hızlı yardımcı olur.

Yarın gidip görüşeceğim.

?

"Dairelerin yüzde 60'ı kabul edip taahhütlü internet alırsa altyapı sorununu çözeceklerini ifade ettiler". Aldınız mı? Peki? Bizim binada 10 daire var zaten 5 kişisi Türk Telekom kullanıcısı.

"Dairelerin yüzde 60'ı kabul edip taahhütlü internet alırsa altyapı sorununu çözeceklerini ifade ettiler". Aldınız mı? Peki? Bizim binada 10 daire var zaten 5 kişisi Türk Telekom kullanıcısı.
Evet aldılar. Biraz zorlandık çünkü kimlik fotokopisine kadar biz toparladık, yani bayinin işini bile biz yaptık çünkü o kadar muhtaçtık ki internete mecburduk bir yerde. 10 daireden 5'ini fiber pakete geçmesi için ikna etmeniz gerekir. Artık yüzde kaç isterler bilmiyorum ama zorlayın başka türlü ilgilenmiyorlar. Hatta biz twitter üzerinden zamanının TT CEO'sunu twitlerle darlayıp müşteri hizmetlerine kendimizi arattırmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…