Emrecan9950
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Emlak Gayrimenkul
Arkadaşlar yaklaşık 1-2 olacak hala sorunumu çözemediler sorunum şöyle ben kendim çok fazla mobil veri kullanan birisiyim. Aylik 100GB oluyor hemen hemen uygun geldiği için de avantajım 20GB paketini alıyorum bitince internetim fakat ne olduysa artık 1 aydan beri devam eden talebiniz bulunmaktadır diyor ve hiçbir paketi aldirmiyor bana. Uygulama üzerinden uygulama da hiçbir şey yaptırmıyor denemedigim yöntem kalmadi zannediyorum VPN denedim belki olur diye olmadi sildim tekrar yukledim olmadi musteri hizmetlerini ariyorum bana tek dediği ara ara denemelisiniz diyor olsa olacak zaten 1 aydan beri eziyet cekiyorum resmen parayla rezillik bu başka bir şey değil. 30 kere aradım müşteri hizmetlerini 1 tanesi sadece çözüm odakli konustu benimle o da ariza kaydi filan acti fakar herhangi bir çözüm olmadi onlar bile çözemiyorsa vay halimize anlayacağınız ne yapmam gerek bir çözümü var mıdır?
Not: Bence bu şirket bilerek duzeltmiyor çünkü uygulama üzerinden alamadigim icin mecburen musteri hizmetlerine tanimlatiyorum paketi o da avantajim paketini yapamiyor. Bana 10GB interneti 50TL'ye veriyor ben 20GB aliyordum o paraya çok sinirlendim. Saçmalıgın daniskasi resmen.
Not: Bence bu şirket bilerek duzeltmiyor çünkü uygulama üzerinden alamadigim icin mecburen musteri hizmetlerine tanimlatiyorum paketi o da avantajim paketini yapamiyor. Bana 10GB interneti 50TL'ye veriyor ben 20GB aliyordum o paraya çok sinirlendim. Saçmalıgın daniskasi resmen.
Son düzenleyen: Moderatör: