TT niye yurt dışında Level 3 kullanıyor

En son attığında keşke bende de ntt.net kullansa. En yukarıda Level3'te görüyorsun. Ve sanırsam 52 ile başlayanda sorun var. Çünkü bende ping atamıyorum.

Hangi VPN? Faceit'te işe yarar mı?

En son attığında keşke bende de ntt.net kullansa. En yukarıda Level3'te görüyorsun. Ve sanırsam 52 ile başlayanda sorun var. Çünkü bende ping atamıyorum.
30 hop ve 100 küsür ping almak NTT'de olsa mantıklı bir yönlendirme değil diye düşünüyorum. Level3 daha iyi gibi geldi.

Hangi VPN? Faceit'te işe yarar mı?
TeknoVPN kullanıyorum. Aylık 15 TL ücreti var. Yıllık alırsan 100 lira ama 3 cihazda kullanma hakkı veriyolar.
Denemek için 1 aylık al bence.
VPN ile Bulgaristan sunucusuna bağlanıyorum ve pingim 10 ms düşüyor. Yurtdışında bulunan her oyun sunucusu için geçerli. Faceit de dahil.

30 hop ve 100 küsur ping almak Ntt'de olsa mantıklı bir yönlendirme değil diye düşünüyorum. Level3 daha iyi gibi geldi.

Oyun ile alakalı bir sıkıntı var ya da TT işi harbi bozmuş. Bende de aynı şekilde çıkış var.

Bu tracert ise oyunun paris sunucusunda olan tracert. Onunda maşallahı var dolaştırıyor çok fazla.

Oyuna girdiğimde Frankfurt sunucusunda 10-20 ping aldım. Fortnite nedense ping değerleri hep düşük oluyor. Ama paket kaybı vardı çoğu kullanıcıda varmış sanırsam. Ya da TT'de sıkıntı olabilir.

Şimdi bir deneme yaptım. İlk sayfada attığın 3 ip'den 52.94.17.134 tek bunda ping düşüsü oldu 16ms kadar. @Patrixcs hepsini deneyip ekran görüntülerini koyacağım.
Hepsini Bulgaristan sunucusuna bağlanıp test ettim. Farklı sunucular farklı değerler verebilir. @Patrixcs

Dosya Ekleri

• 52.94.17.134 vpn kapali.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 51
  • 52.94.17.134 vpn acik.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 78.31.67.209 vpn kapali.png
    13,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 78.31.67.209 vpn acik.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 146.0.35.116 vpn kapali.png
    13 KB · Görüntüleme: 53
  • 146.0.35.116 vpn acik.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 61
  • vie.valve.net vpn kapali.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 52
  • vie.valve.net vpn acik.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:

Bende Bulgaristan'dan yaptım. Twitch viyana pingim 35'e düştü. Normalde 56 aşağısını görmüyordum. Deneceğim tek tek sağ ol program için.

30 yıl ne beya . Bu adamlara Emir verenlerin o yağmur altında yapmaları gerekiyor. Yine de hayırlı olsun.

Cidden program TT çıkışlarından daha iyi deneyim sunuyor. Normalde 62 alıyordum Fortnite Frankfurt'a şu an 45 ms alıyorum. TT istese bundan biraz daha düşük sunar ama sunmuyor . Neyse teşekkür ederim tekrardan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…