apprentice Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2019 #1 Bende Thermaltake V200 kasa mevcut. "TT RGB PLUS" yazılımına girdiğimde "Could not find Fan Controller, please check the Fan Controller is connected. (Error Code:H_0x0001) hatası alıyorum. Nasıl çözeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2019
Bende Thermaltake V200 kasa mevcut. "TT RGB PLUS" yazılımına girdiğimde "Could not find Fan Controller, please check the Fan Controller is connected. (Error Code:H_0x0001) hatası alıyorum. Nasıl çözeceğim?
U uu1898 Decapat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 4 28 Nisan 2019 #2 Merhaba ben de aynı yazılımı kullanmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Siz nasıl bir çözüm ürettiniz acaba ? Ben de view 37 riing edition kasa ve floe riing 360 premium ed. sıvı soğutma ürünlerim için kullanmak istiyorum.
Merhaba ben de aynı yazılımı kullanmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Siz nasıl bir çözüm ürettiniz acaba ? Ben de view 37 riing edition kasa ve floe riing 360 premium ed. sıvı soğutma ürünlerim için kullanmak istiyorum.
apprentice Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2019 #3 uu1898 dedi: Merhaba ben de aynı yazılımı kullanmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Siz nasıl bir çözüm ürettiniz acaba ? Ben de view 37 riing edition kasa ve floe riing 360 premium ed. sıvı soğutma ürünlerim için kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Programı sildim zaten.
uu1898 dedi: Merhaba ben de aynı yazılımı kullanmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Siz nasıl bir çözüm ürettiniz acaba ? Ben de view 37 riing edition kasa ve floe riing 360 premium ed. sıvı soğutma ürünlerim için kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Programı sildim zaten.
A areda1 Femtopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 Ben de aynı sorun ile uğraşıyorum yardımcı olabilecek biri var mıdır ?