OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 2 Nisan 2022 #1 Merhabalar. Ben Polosmart klavyemi garantiye göndermiştim. TT Teknolojiden de ürünün tamir olup kargoya verildiğini gördüm. Kargo takip numarası bile yazıyor ama sorgulamaya gelince hatalı diyor. Neden acaba?
Merhabalar. Ben Polosmart klavyemi garantiye göndermiştim. TT Teknolojiden de ürünün tamir olup kargoya verildiğini gördüm. Kargo takip numarası bile yazıyor ama sorgulamaya gelince hatalı diyor. Neden acaba?
Çözüm askimcokpardon 2 Nisan 2022 OnePC dedi: Öyle yazıyor. Bende onlara MNG Kargo ile göndermiştim. Genişletmek için tıkla... MNG Kargo sisteminde uzun süredir bir sıkıntı var. Gün içerisinde bende bazen gözüküyor bazen hatalı diyordu. Normal bir şey yani kısaca.
OnePC dedi: Öyle yazıyor. Bende onlara MNG Kargo ile göndermiştim. Genişletmek için tıkla... MNG Kargo sisteminde uzun süredir bir sıkıntı var. Gün içerisinde bende bazen gözüküyor bazen hatalı diyordu. Normal bir şey yani kısaca.
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 2 Nisan 2022 #2 MNG Kargo ile mi gönderdiler? Artı 0 Eksi
KS KS OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 2 Nisan 2022 #3 askimcokpardon dedi: MNG Kargo ile mi gönderdiler? Genişletmek için tıkla... Öyle yazıyor. Bende onlara MNG Kargo ile göndermiştim. Artı 0 Eksi
askimcokpardon dedi: MNG Kargo ile mi gönderdiler? Genişletmek için tıkla... Öyle yazıyor. Bende onlara MNG Kargo ile göndermiştim.
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 2 Nisan 2022 #4 OnePC dedi: Öyle yazıyor. Bende onlara MNG Kargo ile göndermiştim. Genişletmek için tıkla... MNG Kargo sisteminde uzun süredir bir sıkıntı var. Gün içerisinde bende bazen gözüküyor bazen hatalı diyordu. Normal bir şey yani kısaca. Artı 0 Eksi Çözüm
OnePC dedi: Öyle yazıyor. Bende onlara MNG Kargo ile göndermiştim. Genişletmek için tıkla... MNG Kargo sisteminde uzun süredir bir sıkıntı var. Gün içerisinde bende bazen gözüküyor bazen hatalı diyordu. Normal bir şey yani kısaca.
KS KS OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 3 Nisan 2022 #5 Teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi