TT V200 kasaya sıvı soğutma takılır mı?

Muammer Bey

Hectopat
İyi günler arkadaşlar, biliyorum kasanın kıt bir sıvı soğutma desteği var, alırken nasıl olsa takmam diyordum. R3 2200G işlemcisinden R5 3600'e geçiş yapınca bir nevi mecburen ekstra soğutucu almak zorunda kaldım. Şu an için almadım fakat 240mm sıvı soğutma düşünüyorum kasanın içi tamamen boş. Fotoğrafları ekliyorum sitede üste takmak için sıvı soğutma desteği görünmüyor fakat bence takılır. TUF B450M PLUS GAMING anakarta sahibim son görselde görüldüğü üzere, arada bir boşluk var tahmini olarak 3 cm bir boşluk kalıyor fakat daha önce hiç radyatör görmedim. Sığar mı hiç bilmiyorum ve son olarak RAM'lerim ise Corsair Vengeance LPX 8 GB RAM'ler. Alçak sayılacak ramler maks 750 liraya buraya sığacak soğutmada önerirseniz çok memnun kalırım. IMG_20200909_134658.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20200909_134655.jpg
    IMG_20200909_134655.jpg
    2,8 MB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Sıvı soğutma zorunlu mu? Hava soğutma da alabilirsiniz, OC yapmayı düşünmüyorsanız. Kasanızın 280 mm'ye kadar radyatör desteği var bu arada.

Sıvı soğutma zorunlu mu? Hava soğutma da alabilirsiniz, OC yapmayı düşünmüyorsanız. Kasanızın 280 mm'ye kadar radyatör desteği var bu arada.
Hocam önde var öne takmak hava akışını bozar mı açıkçası sıvı soğutma isteme sebebim ileride donanım yükseltme ihtimalim olmasından kaynaklı, fakat hava soğutma öneriside alabilirim maks 450 lira bütçe ile? Üst kısıma takılacağını sanmıyorum siz ne dersiniz takılır mı üste sitesinde resmi bir destek yok çünkü üst için.

450 TL'ye düzgün bir sıvı soğutma alamazsınız zaten. Soğutma olarak bunu önerebilirim.
Hayır hava soğutma için 450 sıvı soğutma için 450 lira bütçem var. Üste takabilecek isem sıvı soğutma almayı tercih ederim.

Hayır hava soğutma için 450 sıvı soğutma için 450 lira bütçem var. Üste takabilecek isem sıvı soğutma almayı tercih ederim.
Cümlenizden hiçbir şey anlamadım. Daha açık bir şekilde anlatın.

Kasanızın üst tarafında radyatör desteği bulunmuyor. Ön tarafa takabilirim derseniz bu ürün alınabilir.

Kasanızın üst tarafında radyatör desteği bulunmuyor. Ön tarafa takabilirim derseniz bu ürün alınabilir.
Peki takarım sıkıntı yok hava akışını etkiler mi bu olay? Veya zorlasam üst kısıma takamazmıyım?

Takamazsınız, desteği yok. Vida delikleri açmamışlar yani. Ön tarafa takmanız da bir sorun yaratmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı