Muammer Bey Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 278 9 Eylül 2020 #11 Bora Dere dedi: Takamazsınız, desteği yok. Vida delikleri açmamışlar yani. Ön tarafa takmanız da bir sorun yaratmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Fan için destek var cahilliğime verin fan deliği olan yere takılmıyor mu ön tarafın fotoğrafını atıyorum hemen burada nereye takabilirim yardımınız için şimdiden sağolun.
Bora Dere dedi: Takamazsınız, desteği yok. Vida delikleri açmamışlar yani. Ön tarafa takmanız da bir sorun yaratmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Fan için destek var cahilliğime verin fan deliği olan yere takılmıyor mu ön tarafın fotoğrafını atıyorum hemen burada nereye takabilirim yardımınız için şimdiden sağolun.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.823 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 9 Eylül 2020 #12 Fotoğrafını atmanıza gerek yok, sitesinde zaten belirtiyor. V200 Tempered Glass RGB Edition Bir adet temperli cam panel ve önceden monte edilmiş dört adet 120mm fan ile ATX mid tower kasa tr.thermaltake.com
Fotoğrafını atmanıza gerek yok, sitesinde zaten belirtiyor. V200 Tempered Glass RGB Edition Bir adet temperli cam panel ve önceden monte edilmiş dört adet 120mm fan ile ATX mid tower kasa tr.thermaltake.com
Muammer Bey Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 278 9 Eylül 2020 #13 Bora Dere dedi: Fotoğrafını atmanıza gerek yok, sitesinde zaten belirtiyor. V200 Tempered Glass RGB Edition Bir adet temperli cam panel ve önceden monte edilmiş dört adet 120mm fan ile ATX mid tower kasa tr.thermaltake.com Genişletmek için tıkla... Hayır burada nereye takacağım onu soruyorum? Dosya Ekleri IMG_20200909_181906.jpg 2,6 MB · Görüntüleme: 70
Bora Dere dedi: Fotoğrafını atmanıza gerek yok, sitesinde zaten belirtiyor. V200 Tempered Glass RGB Edition Bir adet temperli cam panel ve önceden monte edilmiş dört adet 120mm fan ile ATX mid tower kasa tr.thermaltake.com Genişletmek için tıkla... Hayır burada nereye takacağım onu soruyorum?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.823 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 9 Eylül 2020 #14 Vida olarak soruyorsanız bilmiyorum. Zaten radyatörü yanında tuttuğunuz zaman belli olur, görmeden onu söylemek zor.
Vida olarak soruyorsanız bilmiyorum. Zaten radyatörü yanında tuttuğunuz zaman belli olur, görmeden onu söylemek zor.
Muammer Bey Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 278 9 Eylül 2020 #15 Bora Dere dedi: Vida olarak soruyorsanız bilmiyorum. Zaten radyatörü yanında tuttuğunuz zaman belli olur, görmeden onu söylemek zor. Genişletmek için tıkla... Üst kısımda da bunun aynısı delikler mevcut neyse sağolun alırsam artık bakarım yukarı uyarsa takarım.
Bora Dere dedi: Vida olarak soruyorsanız bilmiyorum. Zaten radyatörü yanında tuttuğunuz zaman belli olur, görmeden onu söylemek zor. Genişletmek için tıkla... Üst kısımda da bunun aynısı delikler mevcut neyse sağolun alırsam artık bakarım yukarı uyarsa takarım.