Arkadaşlar merhaba. Şu an Van Erciş'te oturuyorum. Yan apartmanımda arkadaşım TT 24Mbps fiber internet kullanıyor. Ben 100Mbps fiber Comnet kullanıyorum. C. S 1.6 oynuyoruz. Oyun yöneticisinin 95.173.173.16 sunucusundayız. Ben 53-54 ping alırken arkadaşım 22-25 arası alıyor. 2020 de TurkNet denedim. 2021 ve 2022 de Netspeed. Şimdide Comnet. Bu sorunu TT'ye geçerek mi çözebileceğim yoksa başka bir çözümü var mıdır? Destek kaydı açıyorum. Saçma sapan cevaplar veriyorlar. Hat değerlerim normalmiş nokta. Tracert sonuçları görseldeki gibidir. Bende 33-35 ms göstermesine rağmen oyunda 55'e kadar çıkıyor. Ama TT de oyun anında 22'ye kadar indiği oldu.
Comnet'in de PoP noktaları oldukça fazla. Comnet, Turk Telekom'a birkaç noktada geri kalır ama her zaman böyle bir ping farkının olacağını zannetmiyorum.
TurkNet taahhütsüz olduğu için denemeni öneririm. Şuan Türk Telekom'dayım, Ocak sonunda TurkNet'e geçiş yapacağım. Aktif olarak TurkNet kullansaydım test ederdim senin için, Adana'da ikamet ediyorum.