TT Versa J23 hava akışını arttırma

VuenxFA

Hectopat
İşlemcim i5 9600KF CPU soğutucum ise TT UX100, bu soğutucuyu Corsair H100I RGB Platinum ile değiştireceğim fakat kasam Thermaktake versa J23 TG ve hava sirkülasyonu kötü sanırım. Ben 1 tane de egzoz fan alacağım. Şu an zaten var stok fan ama çok kötü elimi dibine sokuyorum ve neredeyse üflemiyor. Kasamdaki ile değiştirsem kaç derece fark eder? Bu arada ekran kartım da çok ısınıyor yine sirkülasyondan dolayı diye düşünüyorum, deceit gibi oyunda 80 82 derece oluyor. İşlemcim ise CS:GO'da 77 derece falanken üstüne dışardan küçük vantilatör koydum ve 3 derece falan fark etti. Kısaca bir sıvı soğutmayla ve 1 daha iyi egzos fanıyla mesela Artic bionix P120 veya Akasa Viper S-Slow, daha iyi fan öneriniz varsa yazarsanız iyi olur bütçe 100 TL civarı. Ne kadar etki eder?
Öndeki fanları da değiştirmem gerekir mi? Ve sıvı soğutma alarak sistemi riske atmış olur muyum? Corsair'in buna karşı herhangi bir garantisi var mı?
Hatta sistemi mi direkt koyayım şuraya:

Bileşenler.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı