M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 25 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar telefon dün gece kapandı ve sabaha kadar kapalı kaldı. Bugün şarja taktım açılmadı. 4 saate yakındır şarjda ve hala açılmıyor. Ne yapabilirim? Derslere falan bununla giriyorum. Durumum yok. Lütfen bir şey söyleyin.
Arkadaşlar telefon dün gece kapandı ve sabaha kadar kapalı kaldı. Bugün şarja taktım açılmadı. 4 saate yakındır şarjda ve hala açılmıyor. Ne yapabilirim? Derslere falan bununla giriyorum. Durumum yok. Lütfen bir şey söyleyin.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 25 Mayıs 2021 #2 Bataryasında problem olabilir. Bir telefoncuya götürmenizi öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 25 Mayıs 2021 #3 AkınC dedi: Bataryasında problem olabilir. Bir telefoncuya götürmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... İyi de batarya probilemli olsa bile şarzda iken en azdından ekrana bir şey vermesi lazım değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
AkınC dedi: Bataryasında problem olabilir. Bir telefoncuya götürmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... İyi de batarya probilemli olsa bile şarzda iken en azdından ekrana bir şey vermesi lazım değil mi?