M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 16 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, TT175 telefon var evdeki tüm cihazların Wi-Fi'si kapalı olsa bile pingim oluyor. Diğer telefonlardan denedim ve onlarda sorun yok. Telefona format attım. Düzelmedi sıfırladım düzelmedi.
Arkadaşlar, TT175 telefon var evdeki tüm cihazların Wi-Fi'si kapalı olsa bile pingim oluyor. Diğer telefonlardan denedim ve onlarda sorun yok. Telefona format attım. Düzelmedi sıfırladım düzelmedi.
anonim99 Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 896 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #2 İnternet hız testi yapar mısınız? Ayrıca diğer oyunlarda ping oluyor mu?
M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 16 Ocak 2021 #3 anonim99 dedi: İnternet hız testi yapar mısınız? Ayrıca diğer oyunlarda ping oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda olmuyor sadece Brawl Stars, PUBG'de falan oluyor. Akıcı oynuyorum ama bu Brawl Stars'a bir girdim mi o Wi-Fi logosu düşmüyor oradan. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2024
anonim99 dedi: İnternet hız testi yapar mısınız? Ayrıca diğer oyunlarda ping oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda olmuyor sadece Brawl Stars, PUBG'de falan oluyor. Akıcı oynuyorum ama bu Brawl Stars'a bir girdim mi o Wi-Fi logosu düşmüyor oradan.