TT'da 1 yıllık taahhütün bitmesine 6 gün kala numara taşınırsa cayma bedeli ödenir mi?

Ardaısıs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 yıllık faturalı taahhütüm vardı. Türk Telekom da son 6 günü kaldı şu an Turkcell'e taşısam numaramı son 6 gün kala cayma bedeli öder miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son ayda transfer yapılabiliyor. Bunu Turkcell de size söyleyecektir.

"Taahhüt sözleşmesi bitmeden önceki son faturanızın döneminde, istediğiniz zaman operatör değiştirebilirsiniz. Ancak, son fatura gün bazlı taahhütsüz fiyatlandırma ile kesilebileceği için, ne kadar erken işlemlere başlarsanız o kadar iyi olacaktır. Birçok kullanıcı son fatura dönemi içerisinde taşıma işlemi yaparak ceza ödemeden yeni operatöre geçiş yapmayı tercih ediyorlar."

Az onceki TT'yi aradım tahhatüt bulunmamaktadır dedi.

5555 yazdım ayın 9'unda bitiyor diyor bu ayın.

Son fatura döneminde geçiş yapabilirsiniz. Annemin hattını son 10 gün kalmış iken geçiş yaptım. Herhangi bir cayma bedeli çıkmadı.

Peki yapıyorum o zaman artık yapacak bir şey yok.

Peki e SIM mi seçmeliyim? Fiziksel SIM mi göndermesi gerekiyor hangisini seçmeliyim? Eğer fiziksel 6 gün içinde elime geçmezse Türk Telekom bu paketten indirimsiz geçirir mi?

6 gün içinde fiziksel SIM gelmez ise tekrar fatura yansır mı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…