Mr White Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 126 26 Temmuz 2022 #1 Bundan 4 ay önce Türk Telekom modem bağlattık. Ilk 1 ay güzel çekiyordu sonra ara sıra internet kesilip bir dakika sonra geliyor. Çok sık olmuyor günde 2 defa falan. Sorun nedir?
Bundan 4 ay önce Türk Telekom modem bağlattık. Ilk 1 ay güzel çekiyordu sonra ara sıra internet kesilip bir dakika sonra geliyor. Çok sık olmuyor günde 2 defa falan. Sorun nedir?
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 26 Temmuz 2022 #2 Kablolara bakmak lazım önce , sonra portları kontrol ettirmek gerekiyor. Benzer sıkıntı yaşadım telekom portumu değiştirdi düzeldi.
Kablolara bakmak lazım önce , sonra portları kontrol ettirmek gerekiyor. Benzer sıkıntı yaşadım telekom portumu değiştirdi düzeldi.
Mr White Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 126 26 Temmuz 2022 #3 PanxeR dedi: Kablolara bakmak lazım önce , sonra portları kontrol ettirmek gerekiyor. Benzer sıkıntı yaşadım telekom portumu değiştirdi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Wan da herhangi bir sıkıntı olmuyor.Sadece internet kısa süreliğinde gidip geliyor. Ve 2.4GHz'ye bağlıyım ışığın titremesi normal midir? PanxeR dedi: Kablolara bakmak lazım önce, sonra portları kontrol ettirmek gerekiyor. Benzer sıkıntı yaşadım Telekom portumu değiştirdi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Port değiştirmede ücret alınır mı? Son düzenleme: 26 Temmuz 2022
PanxeR dedi: Kablolara bakmak lazım önce , sonra portları kontrol ettirmek gerekiyor. Benzer sıkıntı yaşadım telekom portumu değiştirdi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Wan da herhangi bir sıkıntı olmuyor.Sadece internet kısa süreliğinde gidip geliyor. Ve 2.4GHz'ye bağlıyım ışığın titremesi normal midir? PanxeR dedi: Kablolara bakmak lazım önce, sonra portları kontrol ettirmek gerekiyor. Benzer sıkıntı yaşadım Telekom portumu değiştirdi düzeldi. Genişletmek için tıkla... Port değiştirmede ücret alınır mı?