TT'den Netspeed'e geçtikten sonra hız stabil değil

Altyapı sorgulamada max ne hız gösteriyor? Modem değerlerin nedir? Şu anda hangi paketi seçtin? Santrale mesafen kaç metre?

Kronik sorunlu bir model olduğunu okuduğum için işkillendim biraz. Hız başta 75 falan gözüküyor sonra düşüyor. O kadar ki sayfa bile yenilenemiyor. Port mesafesi de 300 metre civarında sanırım. Gökten kasnak yağsa bir tanesi başıma geçmez, öyle bir şansım var

Modemi kurduktan sonra yazılımını güncelledin mi?

Hangi sürümü kullanıyorsun ASUS'un bu modeli yazılım kusurlu mağazadan aldıysan sana tavsiye hemen servise yolla kabul ederler, ben öyle yaptım. 805 üstü sürümler sıkıntılı zaman sonra internet çok yavaşlıyor CRC hataları 1milyon üstü oluyor 805 sürümü stabil gibi ama dej avantajı ise zaman sonra Wi-Fi anlık kopup geliyor.

Soğudum modemden. İade alacaklarını bilsem değiştireceğim başka bir şeyle ama ne alacağımı da bilmiyorum.

Mağazadan aldıysan iade kabul etmez biraz uğraşman gerekecek servise yolla rapor ile iade yapabilirsin.
Umarım yapabilirim. Önerebileceğin bir modem var mı? Direkt mağazadan almalıyım ve üst katta da çekmeli. Toplamda ortalama 8-9 cihaz bağlanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…