Ttec vs. Xiaomi Powerbank

Makaleler
1
Merhaba, bir süredir powerbank ihtiyacım başladı. Aslında Asus 10.000 mah mevcut fakat kalın ve ağır. Bu yüzden sürekli yanımda taşıyamıyorum. Bana uygun olduğunu düşündüğüm iki model buldum. Xiaomi daha ince, daha hızlı şarj ediyor ama biraz daha uzun. Ttec ise biraz daha kalın ama daha kısa ve yavaş şarj ediyor. Şarj hızı sorun değilde okuldan dönerken müzik dinleyecek kadar etmesi yeterli. Bir de şöyle bir problem var şu an elimde bulunan Asus, Xiaomi gibi aliminyum ve masaya koyunca çıkardığı garip ses içimi bi hoş ediyor. Bu iki markadan hangisini önerirsiniz? Aralarında çok fark yoksa Ttec almayı düşünüyorum ama kalite olarak aralarında uçurum var ise hangisi iyi derseniz onu seçebilirim.
Ttec: TTEC POWERCARD 5.000mAh TAŞINABİLİR ŞARJ ALETİ - Vatan Bilgisayar
Xiaomi: Xiaomi 5000 mAh (Versiyon 2) Taşınabilir Şarj Cihazı Gri Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz kablodan kurtaran bir model buldum fakat marka olarak bilgim yok, fiyatı da yüksek geldi. 50-60₺ arası kablo derdinden kurtaran bildiğiniz bu tarz bir powerbank var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı