@Tortue şu internet konusunda cidden bıktım artık. Senin attığın yere CF açık 54 alıyorum. Ya aramızda sadece deniz var. Şu IP adresine ping atar mısın? 52.94.17.134.
@Rovildi
CF Warp'ı öneririm. Acıbadem'e vesaire uğramadan daha iyi gecikme süreleri elde ediyorum şahsen şu anda. Bunu açıp tekrar test yapıp sonucu paylaşır mısın?
@Rovildi 3 gün önce bölgemde kapasitelerini artması ile ilgili bir şikayette bulundum. Bunu yaparken Twitter üzerinden Yusuf kıraça yazdım. Onlarda network ekiblerine ilettiler. Asıl olay burada kopmaya başladı. Ondan tam 2 gün sonra yani dün CS:GO viyana pingim 60'lardan 32'ye düştü .
Tam olarak 32 ping gördüğümde böyle bir tepki verdim.
Şu an ise anlık yine berbat halinde 65 pinge çıktı bu sefer. Yine bildirdim bunu ve network ekipleri hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler.
Dün yaptığım tracert testleri.
Ve şu anki değerler.
R6 ve Fortnite Frankfurt sunucularına 38-44 arası ping sunarken Viyana'ya düşük pingi sabit
sunamayan firma. @Tortue
Arka planda kapalı olması değil de tamamen kapatılması gerektiğini düşünüyorum sonra masaüstündne kısayoldan çalıştırlır yok mu bir ayarı böyle?
Oğlum şaka mı bu? vpn i kurduktan sonra acıbadem full to full çekmeye başladı.... Loss yaşanmıyor daha.