TTNET 16 Mbps düşük hız ve kopma sorunu

creative01

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaslar,

Bu TTNET basima bela oldu, aldigim gune lanet olsun. Bana 12 megabit hiz bile veremiyor, surekli internet dusuyor ve ariza yapiyor. Bu ucuncu kere ayni arizasi. Buraya gelen teknik ekibin bana demesi hizini 8 megabite dusurelim, ben de olmaz dedim. Hiz duserse alacagim hiz 6.5 megabit, 12 megabit hizla zaten 10.30 megabit aliyorum. İsimi bir turlu hallediyorum.
Evet arkadaslar, bundan once Vodafone kullaniyordum ve 16 Mbps interneti 3 bucuk sene kullandim. Nasil oluyor da TTNET'in altyapisini kullanan Vodafone 16 Mb hizda kullanicisina sorun yasatmazken TTNET sorun yasatiyor ve 12 megabite hizi cikarinca internet bozulup ariza yapiyor? Bu konu hakkinda ne yapabilirim arkadaslar?
TTNET'e haziran basi gibi gectim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'dan kurtulmanı tavsiye ederim. VDSL2 altyapı var ise TürkNet, Millenicom ve gibirnete geç daha az ödeyip yüksek hız alırsın. Benim kuzenim 16 Mbps'lik paket kullanıyor. 12 geliyor modeme . Aylık 105 TL bu kadar rezalet bir şey görmedim. Babamada taahhüt kitlemişler 50 Mbps'ye 125 TL ödüyoz. Bu hızı 30 TL satmaları lazım artık. Yurtdışındaki devletler 50 Mbps download 10 Mbps upload vatandaşın hakkı deyip kabul ediyorlar yani ücretsiz diye biliyorum. Bizde 50 Mbps download 5 Mbps upload 125 TL aferin ne kadar güzel bir firma. Upload uçuyor .

Altyapı yeterli değil galiba 16Mbps için. Bir başka sağlayıcıda aynı sorun yaşanır mı bilinmez fakat, hat kaldırmıyorsa kopmaların olması oldukça normal. ISS firmanızla irtibatta kalmalısınız.

Bulundugum mahallede bu operator ve farkli operator kullanip 12 ve 16 mb internet kullanan var sanirim bunlar cürük hatti bana tahsis ettiler.
Bende 24 ay tahattutlu aldim interneti kapatsam ceza alirmiyim sonuc olarak modem filan almadim kablo ws hersey hazirdi zaten
Modeminin modeli sorabilir miyim?
Dostum modem saglam bi sikintisi yok bunlar bana cüruk kablo tahsis etmis olmali
Biz size 16 Mbps alabilirsiniz demedik, 16Mbps'lik "paket" alabilirsiniz dedik.
Tuketici haklarina kadar yolu var cevremde 12 ve 16 mb kullanan var mazeret uyduramazlar

Son düzenleme:
Türknet gibi daha iyi internetler almanı tavsiye ederim. Bende Türk Telekom kullanıyorum ve internet hızı 5-6 mbps falan alıyorum. Hem pahalı hem kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…