Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2016 #1 Dün akşam TTNet 16MBPS 50 GB AKK internetini aldım. Sizce ping sorunu olur mu? ( Online oyun çok oyunuyorum ) Aranızda kullanan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2016
Dün akşam TTNet 16MBPS 50 GB AKK internetini aldım. Sizce ping sorunu olur mu? ( Online oyun çok oyunuyorum ) Aranızda kullanan var mı?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2016 #2 Türk mantığı. Önce al, sonra araştırırız. Umarım siz sorun yaşamazsınız ama ben TTNET'ten genel anlamda memnun sadece 1 kişi tanıyorum hayatımda.
Türk mantığı. Önce al, sonra araştırırız. Umarım siz sorun yaşamazsınız ama ben TTNET'ten genel anlamda memnun sadece 1 kişi tanıyorum hayatımda.
Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2016 #3 TTNet mağduru çok insan var. İnşAllah bir sorun yaşamazsın.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 20 Aralık 2016 #4 Hat hızında sorun yaşayıp yaşamamanız hattınızın fiber - bakır olma durumuna bağlı olarak değişir. Fiber olursa aman aman bir sorun yaşamazsınız ama bakır hat ise olabilir...
Hat hızında sorun yaşayıp yaşamamanız hattınızın fiber - bakır olma durumuna bağlı olarak değişir. Fiber olursa aman aman bir sorun yaşamazsınız ama bakır hat ise olabilir...
G Gereksizz Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 253 Makaleler 1 5 Ocak 2017 #6 Eski hattınizda adsl ise ayni pingi alırsınız Türksat ise benzer değerler de gezersiniz.