TTNET 4Mbps İndirme Sorun Ne Olabilir?

Grey NR

Hectopat
Daha fazla  
4 Mbps indirme hızı alıyorum ve saçma bir şekilde oyunlarda vb. aşırı bir gecikme var. Daha 1 ay olmadı TTNET'i internet kesintileri oluyor şikayetiyle aramıştım. Gelip baktılar modem bozuk dediler daha yeni modem aldım bu sebepten sorunun evden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Tüm paketlerin sınırsıza geçirileceğini duymuştum acaba bu durum gerçekleştirilmedi de ben AKN'ye mi takılıyorum? Bayağıdır takip edemedim ama AKN kalktı değil mi? Bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden sağolun.

Steam indirme hızım:

Wİ-Fİ, Steam dahil her şey kapalıyken yaptığım hız testi:
Hız Sonuçlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
TTNET işte artık Türkiyede fiber internetler dışında çok hızlı internetler yok olsa bile verdikleri hızı tam veremiyorlar. Müşteri Hizmetlerini aramanızı tavsiye ederim

Kardeşim müşteri hizmetlerini sürekli ara. Durumun aciliyetini not ettir. Üzerine düşmezsen olmuyor. Kesinti oluyorsa kesintilerden dolayı kullanamadığını belirtip fatura iadesi iste. Sürekli arıza kaydı oluştur her konuşmada internet konusunda bilinçli olduğunu belirtip sorunun senden kaynaklanmadığını söyle. Bir süre sonra düzelme olacaktır. Çok ev değiştirdim çok problem yaşadım. 2013 yılında yeni bir binaya taşındım cadde üzerinde. Arkası tamamen gecekondularla doluydu. Ordan gelen eski bağlantının en uç noktasında oturuyormuşum. 3 mps hız dahi verince internetimde kesintiler oluyordu. Bu arada hız arttıkça kesinti arttığı için internet kesintisi yaşayanların hızını düşürüyorlar. Bir kaç defa merkez ttnete giderek dilekçe verdim aradım sonunda düzeldi tabi ama ben taşındım oradan. Şimdi oturduğum yer şükür daha iyi. Gündüz trafik yokken 30 mpsye yakın alıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…