TTNET 75 Mbps için modem tavsiyesi

anuahmet

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, TTNET 75 Mbps'ye geçiş yapacağız. 15 senelik eski bir modemimiz var, değiştirmek istiyoruz. Önerilerinize muhtacım.

Şu ana kadar en çok aklıma yatan modem bu oldu:
TP-Link Archer VX1800v

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, TTNET 75 Mbps'ye geçiş yapacağız. 15 senelik eski bir modemimiz var, değiştirmek istiyoruz. Önerilerinize muhtacım.

Şu ana kadar en çok aklıma yatan modem bu oldu:
TP-Link Archer VX1800v

Bu cihaz iyi bunu alabilirsin ama elindeki modemin çalışıyorsa ve sadece Wi-Fi gücünden şikayetçiysen router alıp modeme bağlayarak da kullanabilirsin bu arada elindeki modemin modeli nedir cihazın altında yazar.

Bu cihaz iyi bunu alabilirsin ama elindeki modemin çalışıyorsa ve sadece Wi-Fi gücünden şikayetçiysen router alıp modeme bağlayarak da kullanabilirsin bu arada elindeki modemin modeli nedir cihazın altında yazar.

TD-W9970 modem modelini kullanıyorum hocam

TD-W9970 modem modelini kullanıyorum hocam.

Bu routerı alıp OpenWrt kurup Ethernet ile modeme bağlayıp o şekilde kullanmanı öneririm bende de TD 9970 V3 modemi var bende bu şekilde kullanıyorum modem kısaca bir kablo görevi görüyor ve router interneti yönetip dağıtıyor ama router geldiğinde kurulum yaparken güncelleme yapma ve oto güncellemeyi açma yoksa OpenWrt kurarken zorlanırsın her Firmware sürümüne OpenWrt kurulmuyor.

Son düzenleme:
Anladım kulağa harika geliyor sanırım böyle yapmak fiyat/performans anlamında en iyisi. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…