F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 20 Haziran 2015 #11 @Ahmet Burak Evet baya indirme yapmışsınız Buda benden;(3Mbit üzerini kaldırmıyor hattım)
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #12 İmza atsak ne ki? TTnet'in bizi takacağını mı sanıyorsun? Fatih, ne yapmışsın sen öyle.
yusuf gürel Megapat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 525 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dev | CpE 20 Haziran 2015 #13 Bizi takmayanları son genel seçimde de gördük. Barış Günay dedi: İmza atsak ne ki? TTnet'in bizi takacağını mı sanıyorsun? Fatih, ne yapmışsın sen öyle. Genişletmek için tıkla...
Bizi takmayanları son genel seçimde de gördük. Barış Günay dedi: İmza atsak ne ki? TTnet'in bizi takacağını mı sanıyorsun? Fatih, ne yapmışsın sen öyle. Genişletmek için tıkla...
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #14 Her şey siyasetteki gibi olmuyor yalnız. Belirtmek isterim.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 20 Haziran 2015 #15 @Barış Günay Daha önce de imza toplanmıştı. AKN'yi aşınca hız eskiden 1Mbit'e düşüyordu, aslında binlerce kişi yürüyüş falan yapsak sesimizi duyurabiliriz.
@Barış Günay Daha önce de imza toplanmıştı. AKN'yi aşınca hız eskiden 1Mbit'e düşüyordu, aslında binlerce kişi yürüyüş falan yapsak sesimizi duyurabiliriz.
yusuf gürel Megapat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 525 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dev | CpE 20 Haziran 2015 #16 Öyle olmasını umuyorum, 3 megabit internetle hayat zor çünkü. Barış Günay dedi: Her şey siyasetteki gibi olmuyor yalnız. Belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla...
Öyle olmasını umuyorum, 3 megabit internetle hayat zor çünkü. Barış Günay dedi: Her şey siyasetteki gibi olmuyor yalnız. Belirtmek isterim. Genişletmek için tıkla...
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #17 İşe yaracağını sanmıyorum. Hem, kim gelecek ki yürüyüşe? Bizim dememiz ile olmuyor... Ummak ile, dilemek ile, keşke ile geçiyor zaten hayat. Şuan sadece hayal kuruyoruz, belirtmek istedim.
İşe yaracağını sanmıyorum. Hem, kim gelecek ki yürüyüşe? Bizim dememiz ile olmuyor... Ummak ile, dilemek ile, keşke ile geçiyor zaten hayat. Şuan sadece hayal kuruyoruz, belirtmek istedim.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 20 Haziran 2015 #18 Şu konuya bir gözatın derim, turuncu forumdaki popüler konulara bakın sürekli yukarıda olan bir konu var. Bence bir şeyler yapabiliriz hep beraber.
Şu konuya bir gözatın derim, turuncu forumdaki popüler konulara bakın sürekli yukarıda olan bir konu var. Bence bir şeyler yapabiliriz hep beraber.
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #19 Evet, şuan bir ümidim oldu. Çoluk, çocuk değildir umarım turuncu forumda yazanlar. Çünkü konuya bayağı kişi yazmış.
Evet, şuan bir ümidim oldu. Çoluk, çocuk değildir umarım turuncu forumda yazanlar. Çünkü konuya bayağı kişi yazmış.
B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 20 Haziran 2015 #20 Bende de durum böyle. AKK sınırım 50 GB.